Pogosta vprašanja

KAKŠNO JE DOZIRANJE?

Priporočeno doziranje izdelkov za pranje Puella: V predal za mehčalec nalijte 5 ml koncentrata, pralni stroj napolnite s 4 kg perila (5 ml ustreza količini polnega pokrovčka pri naših 500 ml in 250 ml stekleničkah ali dveh pokrovčkov pri 50 ml steklenički. Pri enkratnih vzorcih je celotna vsebina vrečke 5 ml).

Priporočeno doziranje je 5 ml koncentrata/4 kg perila, po potrebi lahko prilagodite intenzivnost vonja z zmanjšanjem/povečanjem količine, da bi dosegli manjšo/večjo izrazitost dišave. 

 

NE POZNAM VONJEV PUELLA, KATERO DIŠAVO MI PRIPOROČATE?

Za začetek vam zagotovo priporočamo enkratne vzorce vonjav, ki jih nudimo v setu 6 kom

Ko stranka preizkusi vzorce, sama izbere vonjavo, ki ji najbolj ustreza 

Vzorce boste našli v naši spletni trgovini (www.PUELLAvonjave.si)

 

ALI JE PUELLA PRIMERNA TUDI ZA SUŠILNI STROJ?

Po pranju z izdelki PUELLA lahko perilo posušite tudi v sušilnem stroju, saj perilo s sušenjem ne izgubi vonjave

 

KAKŠEN JE ROK DOSTAVE?

Paket prispe k vam v enem do petih delovnih dneh. Hitrost dostave je odvisna od prometne situacije v posamezni državi, količine naročil, stanja našega skladišča in drugih dejavnikov. Potrudili se bomo, da bomo vaš paket poslali čim hitreje.

 

OD KAKŠNEGA ZNESKA JE DOSTAVA BREZPLAČNA?

Dostava je pri naročilu nad 87,99 Є brezplačna. Za več informacij si oglejte stran o načinu dostave in plačila.

 

ALI IMATE AKTIVNOSTI ZA KUPCE?

Na naših družbenih omrežjih Facebook in Instagram pogosto organiziramo nagradne igre za naše izdelke.


KATERI IZDELEK BI PRIPOROČILI KOT DARILO?

Naši izdelki so primerno darilo za vse priložnosti in praznike. Priporočamo izbiro katere od različnih velikosti darilnih škatlic, ki jih boste našli v naši spletni trgovini v delu darilne škatlice.

 

ALI VESTE, ZAKAJ SO IZDELKI PUELLA NA VOLJO IZKLJUČNO V NAŠI SPLETNI TRGOVINI IN NE V OBIČAJNIH TRGOVSKIH VERIGAH?

Radi bi vam odgovorili na to vprašanje in pojasnili razloge za to našo strateško odločitev. Eden glavnih razlogov je naša neomajna zavezanost zagotavljanju kakovosti izdelkov.

 

  • V prvi vrsti smo se odločili ohraniti neposreden odnos s strankami, kar nam omogoča, da ponudimo najboljšo možno nakupovalno izkušnjo. Na ta način lahko neposredno komuniciramo z vami, nemudoma rešimo vaša vprašanja ter izvajamo prilagojen in individualen pristop. Trdno smo prepričani, da nam takšen pristop omogoča, da izpolnimo vaša pričakovanja in zagotovimo vaše največje zadovoljstvo.

  • Pomemben dejavnik pri tem je tudi trajnostna kakovost naših izdelkov. Veliko časa in truda smo vložili v izbiro najboljših sestavin in upoštevanje najvišjih standardov. Naš cilj je ohraniti visoko raven kakovosti in vam ponuditi le najboljše.

  • Poleg tega lahko s tem, ko svoje izdelke ponujamo izključno prek naše spletne trgovine, ohranjamo stabilne in razumne cene. Prihranke pri stroških poslovanja in distribucije nato ponovno vložimo v izboljšanje kakovosti naših izdelkov, s čimer vam zagotovimo še boljšo vrednost za vaš denar.

    Upamo, da to pojasnilo dokazuje, kako predani smo vam kot strankam in kakovosti izdelkov, pri kateri ne popuščamo. Če imate dodatna vprašanja, se lahko obrnete na nas. Tu smo, da vam pomagamo, in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.
parfumi za pranje
Parfumi za pranje
Pojdi v kategorijo →
Kopalne pene
Kopalne pene
Pojdi v kategorijo →
Parfum za stanovanje
Parfum za stanovanje
Pojdi v kategorijo →
vzorci in darilni paketi
Vzorci in darilni paketi
Pojdi v kategorijo →
Back shopping