Doziranje in uporaba

PRIMERNO ZA OSEBE
Z ALERGIJAMI

 

BREZPLAČNA
DOSTAVA

 

DOSTAVA
V 3 DNEH

 

STORITEV
ZA STRANKE

Priporočeno doziranje parfumov za pranje na splošno

Nalijte 5 ml koncentrata Puella parfema za pranje v predal za mehčalec in dodajte 4 kg perila v pralni stroj. 5 ml ustreza količini v polnem pokrovu naših steklenic velikosti 500 ml in 250 ml. Pri steklenici velikosti 50 ml je treba uporabiti pokrov dvakrat, saj je vsebina le 2,5 ml. Pri vzorcih za enkratno uporabo nalijte celotno vsebino vrečke v predal za mehčalec v pralnem stroju. En vzorec vsebuje 5 ml koncentrata.

Doziranje parfema za pranje

 

UZORCI: Nalijte celotno vsebino vrečke (5 ml) v predal za mehčalec

PAKIRANJE 50 ML: Nalijte 2 bela pokrovčka ali 1 črn pokrov (5 ml) v predal za mehčalec

PAKIRANJE 250 ML: Nalijte 1 bel pokrov (5 ml) v predal za mehčalec

PAKIRANJE 500 ML: Nalijte 1 bel pokrov (5 ml) v predal za mehčalec

 

Kopalne pene

 

Za največji učinek penenja v curek tople vode vlijte 10 ml kopalne pene.

 

Dišave za dom

 

Poleg naših parfuma za pranje ponujamo tudi razpršila z edinstvenimi vonji za vsakodnevno uporabo. Razvili smo edinstveno kolekcijo parfuma za dom (parfumskih razpršil) posebej za uporabo v domovih. Ta izdelek je idealen za tekstil, kavče, zavese in avtomobile ter kot za osvežitev interierja. Priporočamo uporabo razpršila izključno za te namene.

 

Gel za pranje PUELLA

 

Upoštevajte navodila, navedena na etiketi oblačil, smernice za odmerjanje in smernice za vaš specifičen tip pralnega stroja. Ne prekoračite kapacitete pralnega stroja, da zagotovite dovolj prostora za namakanje, izpiranje, predpranje, ožemanje in glavno pranje perila.

 

Za dosego optimalnih rezultatov je pomembno, da prilagodite količino izdelka glede na stopnjo umazanosti perila ter trdoto vode, ki jo pralni stroj uporablja med pranjem.

 

 

Gel za pranje dodajte v predal za detergent pralnega stroja, pri tem upoštevajte razmerje 10 ml koncentrata za vsakih 4 kg perila. 10 ml ustreza četrtini pokrovčka embalaže.

 

Nega pralnega in sušilnega stroja

Pravilna nega pralnega in sušilnega stroja vključuje redno čiščenje, da se ohrani njihova učinkovitost in življenjska dobav daljšem obdobju. Z upoštevanjem priporočenih postopkov, navedenih v navodilih proizvajalca, lahko zagotovite optimalne rezultate pranja in sušenja.


Back shopping