Poskusni set 6 kom

Set šestih enkratnih vzorcev (6 x 5 ml) ena doza = 5 ml/4 kg perila
First Dream JaLu Double Y EmiJa Frayo Queenka

Ali so vas pritegnili naši izdelki, ne veste pa, kateri vonj je za vas najprimernejši? Omogočamo naročilo kompleta šestih enkratnih vzorcev PUELLA, da boste lahko vonje preizkusili in se prepričali o kakovosti naših izdelkov.
En vzorec je namenjen za eno pranje.

Na zalogi
2,99 € –33 % 1,99 €
Category: Parfumi za pranje
Poskusni set 6 kom
2,99 € –33 %

Imate široko paleto vonjav, med katerimi lahko izbirate, in vsak bo v naši ponudbi našel nekaj, kar mu je všeč. Na primer, First Dream vam ponuja sladko simfonijo sivke in vanilije, ki vas ovije v nežno in pomirjujočo aromo. Če prisegate na svežino cvetja in citrusov, imate možnost JaLu, ki prinaša osvežujočo harmonijo teh elementov. In če iščete nekaj eksotičnega, boste zagotovo cenili Double Y s svojim čutnim vonjem ylang-ylanga.

EmiJa vas bo znova popeljala v svet sadnih in pikantnih tonov, kar jo naredi za fantastično izbiro za tiste, ki si želijo bogatih in privlačnih vonjav. Za ljubitelje cvetnih in sadnih kompozicij je na voljo opcija Frayo, ki združuje cvetne in sadne elemente v edinstveno simfonijo vonjav. In če imate mehko točko za sadno-cvetne vonje, se boste zagotovo zaljubili v Queenko, ki vas bo obdala s sladkim in najbolj neustavljivim vonjem v okolici.

 

Puella parfum za pranje predstavlja odlično alternativo tradicionalnim mekčalcima. Naše inovativne dišave so izdelane na osnovi dišečih olj, in njihova edinstvena sestava se lahko uporablja na vseh vrstah tkanin. Z njihovo izrazito in dolgotrajno intenzivnostjo bo vaša oblačila objela prijetna aroma ter ustvarjala prijetno vzdušje v vašem domu.

Poleg tega, ko uporabljate te parfume na osnovi olja, se ni treba bati negativnega vpliva na vaš pralni in sušilni stroj.

 

Dermatološko testirano

Podjetje PUELLA je svoje parfume za pranje podvrglo dermatološkim testiranjem, ki je standardno rezervirano za kozmetične izdelke. Vendar pa je pomembno opozoriti, da je uporaba parfumov za pranje enaka kot uporaba običajnih mehčalcev in se razlikuje od tradicionalnega nanašanja kozmetičnih izdelkov neposredno na kožo. Kljub tej razliki je bilo testiranje parfumov uspešno, kar potrjuje, da so ti izdelki varni za kožo in primerni za njihovo namensko uporabo ob pravilnem odmerjanju in ravnanju.

Dermatološko testiranje parfumov za perilo Puella za PUELLAvone, s. r. o., je izvedel CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o., dne 27.09.2023. Na voljo za prenos tukaj: preveden dokument, izvirni dokument.

 

Upoštjevamo pošteno sestavo in kakovost naših izdelkov
Ne vsebuje
težkih kovin
Vegan
in cruelty free
Brez nano delcev
in mikroplastike
Brez parabenov

Parfumi za perilo ne vsebujejo: težkih kovin, ostankov onesnaženja, natrijevega klorida, dioksana, snovi s posebno skrbjo (SVHC), parabenov, snovi s trajnimi, bioakumulativnimi in strupenimi lastnostmi (PBT) ter vPvB snovi, mikroplastike ali nano delcev.

Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bil testiran na živalih.

Imate kakšna vprašanja?

 

Z veseljem vam bomo nanje odgovorili

Odgovori
Izoblikovano za Vaš dom

 

Naši parfemi za perilo izstopajo s svojo sposobnostjo izboljšanja vaše izkušnje pranja perila. Za razliko od običajnih mehčalcev, Puella ne zamaši vašega pralnega stroja in ne poškoduje vlaken perila, s čimer ohranja funkcionalnost vašega perila. Poleg tega vsebuje njihova sestava visok delež dišečih olj, kar zagotavlja intenziven in dolgotrajen vonj.

Nasveti za uporabo in odmerjanje

Pomembne informacije o izdelku

Te informacije vključujejo standardna zakonska opozorila za to vrsto izdelka:

 

First Dream – Sivka in vanilija (Sladek vonj).
UFI:VXE6-AW59-Y20E-1GX8
PUELLA – parfum za pranje, najbolj dišeče nadomestilo mehčalca, ki je razvito na osnovi aromatičnih olj. Skupaj z drugimi pomembnimi elementi ustvarja unikaten sestav, zaradi katerega so izdelki Puella posebni s svojim intenzivnim izrazom. Perilo ostane dišeče dolgo časa, tudi po sušenju v sušilnem stroju. Visoka koncentracija kljub majhni količini zagotovi intenziven vonj v primerjavi z običajnim mehčalcem. Po pranju ne bo dišalo samo perilo, ampak tudi vaš dom. Doziranje: Parfum doziramo v predal za mehčalec v razmerju 5 ml/4 kg perila. Pozor! Izdelek je namenjen samo za pralne stroje (predal za mehčalec). V primeru brizganja na drugo površino takoj obrišite z vlažno krpo / sperite z vodo. Primerno za pranje s temperaturo vode do 60 °C. Pri višjih temperaturah vode obstaja nevarnost poškodb plastičnih delov naprave. Vsebuje: 4-terc-butilcikloheksil acetat; linalool; linalil acetat; heksil salicilat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; heksilcinamaldehid; kumarin; citronelol; evgenol; undec-10-enal; d-limonen; geranil acetat; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; δ-damascenon. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.

*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
 
 

JaLu –
Rože in citrusi (Svež vonj).
UFI:HRCF-8YAY-Q207-M9S9
PUELLA – parfum za pranje, najbolj dišeče nadomestilo mehčalca, ki je razvito na osnovi aromatičnih olj. Skupaj z drugimi pomembnimi elementi ustvarja unikaten sestav, zaradi katerega so izdelki Puella posebni s svojim intenzivnim izrazom. Perilo ostane dišeče dolgo časa, tudi po sušenju v sušilnem stroju. Visoka koncentracija kljub majhni količini zagotovi intenziven vonj v primerjavi z običajnim mehčalcem. Po pranju ne bo dišalo samo perilo, ampak tudi vaš dom. Doziranje: Parfum doziramo v predal za mehčalec v razmerju 5 ml/4 kg perila. Pozor! Izdelek je namenjen samo za pralne stroje (predal za mehčalec). V primeru brizganja na drugo površino takoj obrišite z vlažno krpo / sperite z vodo. Primerno za pranje s temperaturo vode do 60 °C. Pri višjih temperaturah vode obstaja nevarnost poškodb plastičnih delov naprave. Vsebuje: 4-terc-butilcikloheksil acetat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; aldehid C 12 MNA; dodekanal; alil 3-cikloheksil propionat; Citronelol; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; evgenol; linalool; 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid; 1,8-cineol; d-limonen. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.

*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
 
 

Double Y –
Vonj cveta Ylang Ylang (Svež vonj).
UFI:K7TX-U11F-G305-T7T5
PUELLA – parfum za pranje, najbolj dišeče nadomestilo mehčalca, ki je razvito na osnovi aromatičnih olj. Skupaj z drugimi pomembnimi elementi ustvarja unikaten sestav, zaradi katerega so izdelki Puella posebni s svojim intenzivnim izrazom. Perilo ostane dišeče dolgo časa, tudi po sušenju v sušilnem stroju. Visoka koncentracija kljub majhni količini zagotovi intenziven vonj v primerjavi z običajnim mehčalcem. Po pranju ne bo dišalo samo perilo, ampak tudi vaš dom. Doziranje: Parfum doziramo v predal za mehčalec v razmerju 5 ml/4 kg perila. Pozor! Izdelek je namenjen samo za pralne stroje (predal za mehčalec). V primeru brizganja na drugo površino takoj obrišite z vlažno krpo / sperite z vodo. Primerno za pranje s temperaturo vode do 60 °C. Pri višjih temperaturah vode obstaja nevarnost poškodb plastičnih delov naprave. Vsebuje: heksil salicilat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; linalool; dodekanal; aldehid C 12 MNA; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; evgenol; kumarin; heptametil dekahidroindenofuran; citral; 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid; metil 2,4-dihidroksi-3,6-dimetilbenzoat; metil cinamat; geranil acetat; izoeugenol; δ-damascenon. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.

*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
 
 

Emija –
Sadno-začinjeni vonj.
UFI:6Y71-S1JX-800F-5A3R
PUELLA – parfum za pranje, najbolj dišeče nadomestilo mehčalca, ki je razvito na osnovi aromatičnih olj. Skupaj z drugimi pomembnimi elementi ustvarja unikaten sestav, zaradi katerega so izdelki Puella posebni s svojim intenzivnim izrazom. Perilo ostane dišeče dolgo časa, tudi po sušenju v sušilnem stroju. Visoka koncentracija kljub majhni količini zagotovi intenziven vonj v primerjavi z običajnim mehčalcem. Po pranju ne bo dišalo samo perilo, ampak tudi vaš dom. Doziranje: Parfum doziramo v predal za mehčalec v razmerju 5 ml/4 kg perila. Pozor! Izdelek je namenjen samo za pralne stroje (predal za mehčalec). V primeru brizganja na drugo površino takoj obrišite z vlažno krpo / sperite z vodo. Primerno za pranje s temperaturo vode do 60 °C. Pri višjih temperaturah vode obstaja nevarnost poškodb plastičnih delov naprave. Vsebuje: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; benzil salicilat; linalool; heksilcinnamaldehid; linalil acetat; piperon; 2-metil-3-(3,4-metilendioksifenil)-propanal; citronelol; geraniol; 4-terc-butilcikloheksil acetat; d-limonen; geranil acetat; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; δ-damascenon. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.
 
*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo. 
 
 

Frayo – Cvetlično-sadni vonj (Svež vonj).
UFI:0C1K-R1K9-R30W-GD6Y
PUELLA – parfum za pranje, najbolj dišeče nadomestilo mehčalca, ki je razvito na osnovi aromatičnih olj. Skupaj z drugimi pomembnimi elementi ustvarja unikaten sestav, zaradi katerega so izdelki Puella posebni s svojim intenzivnim izrazom. Perilo ostane dišeče dolgo časa, tudi po sušenju v sušilnem stroju. Visoka koncentracija kljub majhni količini zagotovi intenziven vonj v primerjavi z običajnim mehčalcem. Po pranju ne bo dišalo samo perilo, ampak tudi vaš dom. Doziranje: Parfum doziramo v predal za mehčalec v razmerju 5 ml/4 kg perila. Pozor! Izdelek je namenjen samo za pralne stroje (predal za mehčalec). V primeru brizganja na drugo površino takoj obrišite z vlažno krpo / sperite z vodo. Primerno za pranje s temperaturo vode do 60 °C. Pri višjih temperaturah vode obstaja nevarnost poškodb plastičnih delov naprave. Vsebuje: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; benzil salicilat; heksilcinamaldehid; linalool; d-limonen; citronelol; geraniol; kumarin; linalilacetat; 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid; cis-heks-3-en-1-il metil karbonat; (etoksimetoksi)ciklododekan; damascenon; izoeugenol. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.

*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo. 
 
 
 
Queenka – Sadno-cvetlični vonj (Najslajši vonj).
UFI:5RA3-G0V6-130A-XN7F
PUELLA – parfum za pranje, najbolj dišeče nadomestilo mehčalca, ki je razvito na osnovi aromatičnih olj. Skupaj z drugimi pomembnimi elementi ustvarja unikaten sestav, zaradi katerega so izdelki Puella posebni s svojim intenzivnim izrazom. Perilo ostane dišeče dolgo časa, tudi po sušenju v sušilnem stroju. Visoka koncentracija kljub majhni količini zagotovi intenziven vonj v primerjavi z običajnim mehčalcem. Po pranju ne bo dišalo samo perilo, ampak tudi vaš dom. Doziranje: Parfum doziramo v predal za mehčalec v razmerju 5 ml/4 kg perila. Pozor! Izdelek je namenjen samo za pralne stroje (predal za mehčalec). V primeru brizganja na drugo površino takoj obrišite z vlažno krpo / sperite z vodo. Primerno za pranje s temperaturo vode do 60 °C. Pri višjih temperaturah vode obstaja nevarnost poškodb plastičnih delov naprave. Vsebuje: heksilcinamaldehid; linalool; linalil acetat; benzil salicilat; 4-terc-butilcikloheksil acetat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; heksil salicilat; d-limonen; cedril metil eter; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; citronelol; 7-hidroksicitronelal; kumarin; 2-metil-3-(3,4-metilendioksifenil)-propanal; α-damascenon; β-pinen. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.

*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.

5
335x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
PO Avatar of author | 5.4.2024
Zelo zadovoljna, močen in dolgotrajen vonj🥰
5
AH Avatar of author | 26.3.2024
Praktičnoza prvo poizkušnjo. Priporočam. Ker smo ljudje le različni in nimamo vsi radi istega vonja 😁🤦‍♀️
5
UK Avatar of author | 26.3.2024
Do zdaj sem uporabila 3 vonje. Neizmerno dišijo vsi, ampak zaenkrat me je prepričal moder 💙
5
VP Avatar of author | 22.3.2024
Zelo lepo diši.
5
Š Avatar of author | 18.3.2024
Obstojni parfumi
5
Avatar of author | 29.2.2024
Odlični vonji, a zelo visoka cena.
5
TG Avatar of author | 28.2.2024
Top so vsi vonji
5
SH Avatar of author | 27.2.2024
Odlicni parfumi za pranje perila
5
EB Avatar of author | 25.2.2024
Super
5
NJ Avatar of author | 22.2.2024
Top!
5
SS Avatar of author | 20.2.2024
Super dišijo. Za moj nos je dovolj polovica vrečke za eno pranje :-)
5
AP Avatar of author | 14.2.2024
Odlično
5
MO Avatar of author | 1.2.2024
Top,noro disijo vsi vonji..priporocam
5
ML Avatar of author | 29.1.2024
Odlično!!
5
KM Avatar of author | 27.1.2024
Vonji so čudoviti.
5
PG Avatar of author | 27.1.2024
Zelo lepo diši. Prav uživaš, ko oblečeš perilo ali se zaviješ v odejo oprano s temi parfumi. Najbolj nam je všeč roza.
5
AJ Avatar of author | 25.1.2024
Čudoviti vonji, Frayo in Emiya sta mi najljubša. 🫶🏼
5
LT Avatar of author | 25.1.2024
Zelo zadovoljna, vse diši, ne samo perilo.
5
NR Avatar of author | 24.1.2024
Zelo lepo diši, vonj na perilu ostane še dolgo.
5
RP Avatar of author | 23.1.2024
To neznansko diši. Cela hiša diši, ne le perilo. Super je.
5
KU Avatar of author | 22.1.2024
Zelo zadovoljna
5
E Avatar of author | 22.1.2024
Po njih diši celo stanovanje, ne samo perilo
5
DM Avatar of author | 17.1.2024
Zelo zadovoljna.
5
M Avatar of author | 17.1.2024
Excellent
5
SR Avatar of author | 16.1.2024
Very good
5
Avatar of author | 14.1.2024
Super dišijo
5
SM Avatar of author | 10.1.2024
Top
5
I Avatar of author | 9.1.2024
Zelo dišijo
5
JV Avatar of author | 8.1.2024
Super dišave
5
J Avatar of author | 2.1.2024
Super diši
5
Avatar of author | 27.12.2023
Vrhunske vonjave
5
NU Avatar of author | 27.12.2023
Odličen vonj,priporočam še drugim seveda,
5
KO Avatar of author | 26.12.2023
Zelo zadovoljna,sem naročila za očeta in zame,njemu je všeč rdeča,meni pa rumena.
5
RJ Avatar of author | 26.12.2023
Odličen vonj! Ne dišijo le oblačila ampak cela hiša! Še bom naročil 😁
5
SC Avatar of author | 24.12.2023
Super so.Zdaj sem se jih ze res navadla in ne bi mogla bit brez njih
5
T Avatar of author | 24.12.2023
Svetovno! Priporočam vsem,ki niso preričani, kateri vonj jim bo ustrezal!:)
5
ŠS Avatar of author | 24.12.2023
Super lepo diši😀
5
MS Avatar of author | 24.12.2023
Top vonj, peremo samo še s Puello. ❤️
5
Š Avatar of author | 14.12.2023
Joj, kako nam dišijo oblačila in hiša.. in vonj na oblačilih ostane res doooolgo. Ko preizkusim vse vzorcke, ponovim nakup, vendar v vecji embalaži. Težko se je odločiti kateri vonj bi vzela, ker do sedaj (porabila sem 3) so mi vsi dišali 🙂
5
DP Avatar of author | 13.12.2023
Zadovoljna in še preizkušam različne dišave. Vsak je poseben in diši na svoj način. Ne diši samo perilo, ampak tudi stanovanje in omara.
5
SV Avatar of author | 25.11.2023
Odličen vonj! Ne dišijo le oblacila ampak cela hisa!!
5
LB Avatar of author | 20.11.2023
Odlične vonjave,dolgotrajni vonj. Ne dišijo le oblačila,pač pa črko stanovanje. Čista 10ka♡
5
Avatar of author | 20.11.2023
Meni so super, prav vsi. Končno mi perilo lepo diši.
5
MK Avatar of author | 18.11.2023
Super dišave... Poleg oblačil diši se celo stanovanje...zares priporočam...
5
SE Avatar of author | 13.11.2023
Zelo sem zadovoljna,končno mi perilo diši in z njim tudi stanovanje...
5
TP Avatar of author | 12.11.2023
Vsi lepo dišijo, težka izbira,katerega izbrati
5
T Avatar of author | 12.11.2023
Odlicne vonjave, oblacila koncno disijo.. Vrhunski izdelki!
5
TG Avatar of author | 2.11.2023
Tako dobre, da se ne morem odločiti, katero vonjavo bi izbrala. Toplo pripotročam.
5
NC Avatar of author | 1.11.2023
Superrr,disava ta popelje nekam dalec stran
5
S Avatar of author | 1.11.2023
Zelo lepo dišijo, težko se je odločiti za najbolšega 🙈
5
N Avatar of author | 30.10.2023
Super so , beli in moder sta pa top
5
SP Avatar of author | 29.10.2023
Super 👌
5
AL Avatar of author | 27.10.2023
Super disave. Sploh ne vem kateri najbolj disi,ker so vsi top. Ko nosim hlace,non stop voham to disavo,se iz omare ven disi...priporocam,super disave so🥰🥰
5
SI Avatar of author | 16.10.2023
👍
5
ML Avatar of author | 15.10.2023
Kupim še. Super je.
5
MO Avatar of author | 15.10.2023
Preporočam
5
NM Avatar of author | 14.10.2023
odlično👌
5
TG Avatar of author | 8.10.2023
Odlicno
5
JZ Avatar of author | 4.10.2023
5
5
TK Avatar of author | 1.10.2023
Priporočam - zelo zadovoljna.
5
MJ Avatar of author | 1.10.2023
Mehcalec je super in res oblacil disijo. Disi tudi celo stanovanje, omara, susilni stroj in pralni stroj. Zelo zelo zadovoljna. Priporočam
5
TP Avatar of author | 1.10.2023
Priporočam🤩
5
PK Avatar of author | 29.9.2023
Priporočam
5
JV Avatar of author | 25.9.2023
Zelo zadovoljna, priporočam👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
5
S Avatar of author | 25.9.2023
Res prijetno presenečena!!! Cela hiša diši. Hvala.
5
SK Avatar of author | 25.9.2023
Zelo zadovoljna. Še posebej mi je všeč, da dišijo oblačila, ki jih sušim v sušilnem stroju.
5
SI Avatar of author | 25.9.2023
👍
5
DV Avatar of author | 24.9.2023
Izpolnjujejo obljubljeno
5
IR Avatar of author | 24.9.2023
Zelo zadovoljna,najbolj mi diši zelen parfum. Drugače so ostali tudi odlični. Zelo dolgotrajen vonj.
5
AC Avatar of author | 23.9.2023
ODLIČNO!!PRIPOROCAM!!👏
5
TE Avatar of author | 23.9.2023
Perfect 💪💪
5
SK Avatar of author | 23.9.2023
Zelo zadovoljna, tudi vse moje sestre, ki sem iih obdarila z vzorčki.
5
S Avatar of author | 23.9.2023
Krasni vonji, dolgo obstojni, diši ne samo perilo, temveč ves prostor. Perilo pa mehko, itak.
5
DM Avatar of author | 23.9.2023
Wow, nekaj novega, dišečega. Vsaka dišava je nekaj posebnega. Perilo je mehko, nežno in dišeče. Vonji so omamni in težko je odločiti se za enega. Toplo priporočam
5
NT Avatar of author | 23.9.2023
Čudoviti vonji, dovolj močni da res diši, hkrati pa ne prevec. Priporočam!
5
N Avatar of author | 23.9.2023
Zelo obstojni. Perilo diši tudi en mesec po pranju. Zelo priporočam
5
TO Avatar of author | 23.9.2023
Zelo zadovoljna.
5
BD Avatar of author | 23.9.2023
Pafumi za perilo so odlična izbira. Oblacila prijetno disijo in so mehka. Pri pranju poteljnine pa sem opazila da posteljnjna disi dalj casa kot pa da jo perem z navadnim mehcalcem. Ne disijo pa samo oblacila, cela kopalnica disi ob pranju. Pripiročala sem ze naprej.
5
NW Avatar of author | 23.9.2023
Odlično dišijo, celo stanovanje mi diši pri sušenju
5
PS Avatar of author | 20.9.2023
ODLIČNO
5
MU Avatar of author | 20.9.2023
Zadovoljna z nakupom,lparfumi za perilo zelo lepo dišijo in kar težko se je odločiti za samo en vonj.
5
M Avatar of author | 18.9.2023
Perilo res super diši, pa tudi prostor. Sem pozitivno presenečena po uporabi šele 2 vzorcev.
5
SO Avatar of author | 15.9.2023
*****
5
NH Avatar of author | 12.9.2023
krasni vonji ki dolgo trajajo
5
AS Avatar of author | 10.9.2023
Predobro diši, zelo zadovoljna. Beli mi je najbolj všeč. Priporočam.
5
NN Avatar of author | 7.9.2023
Top dišave.....že ko dodajam v stroj, mi kopalnica diši, perilo (ne glede na to kje ga sušim - zunaj ali v stroju) doooooolgooooo diši.....
5
DK Avatar of author | 5.9.2023
Mehčalci zelo lepo dišijo in s tem cela hiša. So mi všeč.
5
J Avatar of author | 5.9.2023
Parfumi zelo lepo dišijo in so dolgo obstojni. Ne samo, da diši perilo, ampak tudi celo stanovanje. 2 v 1! Običajno sem alergična na mehčalce in takoj dobim izpuščaje, ta izdelek pa je nevtralen in koži prijazen.
5
DB Avatar of author | 4.9.2023
Super
5
AC Avatar of author | 3.9.2023
Odlični in dolgotrajni vonji
5
MG Avatar of author | 3.9.2023
Superca 👌 zelo zadovoljna, od zdaj naprej bom sam še te parfume uporabljala! 😊
5
PS Avatar of author | 3.9.2023
Excelent
5
SK Avatar of author | 2.9.2023
Zelo zadovoljna z naročilom, dostavo in uporabo. Vsi vonji so izredno prijetni in odišavijo perilo in celo hišo!
5
MH Avatar of author | 2.9.2023
Perfektt
5
TN Avatar of author | 2.9.2023
Izpolnjuje obljubljeno.. Perilo mehko disece, dusi pa res celo stanovanje. Top, po sprobanih testerjih bom kupila se defenitivno.
5
DB Avatar of author | 1.9.2023
Simply The Best!
5
KS Avatar of author | 1.9.2023
Zelo lepo dišijo, vonj diši še zelo dolgo, ne samo perilo, ampak po celotnem stanovanju.
5
AO Avatar of author | 1.9.2023
Nisem še dobila boljši izdelek.
5
SK Avatar of author | 29.8.2023
vrhunski vonji
5
TP Avatar of author | 29.8.2023
Amazing
5
AP Avatar of author | 29.8.2023
Prezadovoljni z vsemi testercki,tako,da ne vemo za kateri parfum bi se odlocili 🙈
5
DG Avatar of author | 29.8.2023
Prečudoviti vonji,zdaj uporabljam samo te dišave.So čisto nekaj posebnega in zelo diši perilo.Vsakomur priporoča m.Hvala prodajalec,zelo ste me navdušili.
5
TK Avatar of author | 29.8.2023
😻
5
VM Avatar of author | 29.8.2023
***** super
5
GS Avatar of author | 29.8.2023
zelo++
5
AR Avatar of author | 27.8.2023
Dobro
5
MA Avatar of author | 27.8.2023
Zelo zelo zadovoljna z izdelki. Vsi lepo dišjo
5
AD Avatar of author | 26.8.2023
Noro dišeče, ne moreš se odločiti kateri je bolj top !!
5
EG Avatar of author | 25.8.2023
Top
5
JT Avatar of author | 24.8.2023
Prezadovoljna. Kupujem samo še to, namesto mehčalca. Perilo diši, je mehko in veliko manj zmečkano.
5
DG Avatar of author | 22.8.2023
Super disave. Nisem se preizkusil vseh, ampak tisto kar sem zelo disi
5
ŠM Avatar of author | 22.8.2023
Zaenkrat ok Perilo zelo lepo diši Nisem še vseh probala *****
5
B Avatar of author | 22.8.2023
Priporočam nakup. Perilo resnično diši.
5
JI Avatar of author | 21.8.2023
Super dišave. Priporočam vsem.
5
RT Avatar of author | 21.8.2023
Odličen produkt.Vseh 6 vzorcev odlično diši.
5
MD Avatar of author | 21.8.2023
Perilo odlično diši.
5
ND Avatar of author | 21.8.2023
Lepo dišijo, vonj res dolgo ostane
5
E Avatar of author | 20.8.2023
Nsiem mogla verjeti, da je dovolj teh 5-6 ml, da bi celotno perilo dišalo. Dišave so neverjetne in zelo intenzivne. Že dolgo časa iščem rešitev za temno (črno) perilo, saj zmeraj ima neki "stranski" vonj. S Puello pa nič več! Črno perilo diši, kot da bi vsak kos posebej popršila s parfumom. Jaz sem čisto presenečena in sedaj tudi odločena, da bom namesto mehčalcev kupovala Puello. Ti majhni vzorčki so me čisto prepričali.
5
NS Avatar of author | 18.8.2023
Odlično! Super obstojni in noro dišijo! Priporočam! 🫶
5
SK Avatar of author | 16.8.2023
5
5
ZS Avatar of author | 16.8.2023
Dišijo zelo intenzivno. Tudi prostor, kjer se suši perilo, zelo odišavijo. Priporočam nakup testerjev, da vidite kateri vonj vam jenajbolj všeč.
5
Avatar of author | 15.8.2023
Noro dobro dišijo prav vsi. Perilo tako lepo diši da diši cela hiša. Ko oblečeš majico sploh ne rabiš parfuma
5
SD Avatar of author | 15.8.2023
Noro disijo vsi,absolutno narocim se.
5
UK Avatar of author | 14.8.2023
Super
5
UB Avatar of author | 14.8.2023
Odlične dišave.
5
SB Avatar of author | 14.8.2023
Koncno imam dišave ki res dišijo ...🥰 priporocam nakup 👌
5
MB Avatar of author | 13.8.2023
Zelo lepo dišijo.Še smo naročili 😁
5
MT Avatar of author | 13.8.2023
wooow...to so nore dišave. Kako lepo dišijo. Še celo stanovanje lepo diši.
5
NF Avatar of author | 13.8.2023
Presenečena nad vonji. Cela hiši diši. Trenutno imam doma testerje. Ko jih porabim pa naročim konkretno dozo. Definitivno bo to Ylang-ylang. Res priporočam.
5
S Avatar of author | 13.8.2023
Odličen, dolgotrajen vonj. Diši celo stanovanje.
5
VG Avatar of author | 8.8.2023
Super zadeva.priporocam nakup
5
HG Avatar of author | 7.8.2023
Top
5
BK Avatar of author | 4.8.2023
Zelo lepo dišijo :)
5
SJ Avatar of author | 1.8.2023
Perfektni izdelki
5
MO Avatar of author | 1.8.2023
Zelo zadovoljna. Od zdaj naprej bom uporabljala samo še vaše izdelke za pranje perila. Obleke dišijo zelo lepo in prav tako cela hiša. Super, da imate možnost testerjev, da se lažje odločim kateri vonj mi je najljubši. 😊
5
TB Avatar of author | 31.7.2023
5 zvezdic. Enkratno
5
RJ Avatar of author | 30.7.2023
Preizkušam vonje in jim dajem subjektivno oceno 🙂 trenutno rdeči v vodstvu, ampak še niso vsi preizkušeni. Sicer pa, ko opereš obleke s tem, diši tako zunaj kot notri, ne le oblačila.
5
MH Avatar of author | 29.7.2023
Hitra dostava, čudoviti vonji. Priporočam
5
SB Avatar of author | 23.7.2023
Parfumi so čista 10 plus. Vse diši, enega sem dala celo v izparilnik in je nato celo stanovanje dišalo.
5
DG Avatar of author | 21.7.2023
Definitivno najboljše kar sem bilo kdaj imel. Pralni stroj diši znotraj, celo stanovanje tudi, operem vzglavnik diši čez prevleko ki ni bla oprana z vašimi izdelki, še koža diši ko majico slečem. Meni so v redu vse dišave, fajn je ker so nekatere močnejšega vonja, drugi pa spet mal bolj blagi vonj. Od zdaj naprej kupujem samo še pri vas. Od mene dobite definitivno oceno +10.
5
AO Avatar of author | 18.7.2023
Priporočam
5
ŽP Avatar of author | 10.7.2023
Diši po celem stanovanju, ne samo oblačila. Priporočam! 👍
5
LT Avatar of author | 9.7.2023
Zelo zadovoljna, diši vse, ne samo oblačila, zelen je top.
5
ZG Avatar of author | 8.7.2023
Very
5
JM Avatar of author | 3.7.2023
Zelo zadovoljna. Diši po celem stanovanju,ne samo oblačila 🫶
5
Avatar of author | 3.7.2023
Res so super dišave, meni je moder najboljsi...drugace so tudi ostali dobri. Še jih bom uporabljala.
5
NK Avatar of author | 3.7.2023
Čudovite in dolgo obstoječe vonjave. Priporočam!
5
UK Avatar of author | 26.6.2023
nice smell, will use it again
5
SD Avatar of author | 24.6.2023
Zelo lepo diši. Priporočam!
5
EB Avatar of author | 24.6.2023
odlicnen dodatek, perilo res lepo disi. Od sedaj bo vedno na zalogi
5
MK Avatar of author | 19.6.2023
Izjemne in dolgo obstojne vonjave!!
5
NB Avatar of author | 18.6.2023
Zelo zadovoljna z naročilom. Perilo zelo lepo diši.
5
N Avatar of author | 16.6.2023
Vzorci so res odlična zadeva tako imaš lahko resnično predstavo kako diši ter se lažje odločiš kateri vonj te najbolj navduši.
5
KK Avatar of author | 14.6.2023
Perilo odlično diši
5
DV Avatar of author | 12.6.2023
Parfumcki disijo TOP , obesimo cunje zunaj disi celo dvorisce 😎 rdeci, moder in roza so vrhunski 🔥
5
BB Avatar of author | 12.6.2023
Zelo zelo dišeči produkti. Še bom kupil.
5
KF Avatar of author | 12.6.2023
Sooo cool!!
5
PB Avatar of author | 11.6.2023
Odlični vonji, obesiš perilo stopiš čež vrata, ter po dvorišču vohaš perilo, prav noro dišijo 😍
5
BB Avatar of author | 11.6.2023
Top top top! Disijo ne samo cunje ampak celo stanovanje. Vsi druzinski clani so zelo navduseni. Najbolj so nam vses roza, rdec in beli parfumi.
5
Avatar of author | 11.6.2023
Odlicno disi
5
AD Avatar of author | 10.6.2023
Neverjetno dišeče perilo in hkrati odišavi še celo stanovanje 😍 Definitivno še naročim.
5
AE Avatar of author | 9.6.2023
Super!!!!
5
MG Avatar of author | 9.6.2023
Bogat vonj in zelo obstojen.
5
SF Avatar of author | 6.6.2023
👌👌👌Super, samo te še uporabljam, posteljnina diši še pi nekaj tednih
5
AP Avatar of author | 5.6.2023
Perilo lepo diši in vonj ostane nekaj dni. Zadovoljna.
5
MK Avatar of author | 5.6.2023
🔝🔝 Končno mi diši še stanovanje ko perem/sušim😍
5
ŠH Avatar of author | 4.6.2023
Zelo dišeče🤗
5
ND Avatar of author | 4.6.2023
👍
5
TG Avatar of author | 3.6.2023
Perilo res lepo diši!!
5
SM Avatar of author | 30.5.2023
Super zadeva. Ttoooppppp
5
PF Avatar of author | 27.5.2023
Dišave so top! In res obstojne 😁
5
Avatar of author | 20.5.2023
Super vonjave,naročila že večkrat in še bom. Vse po stanovanju mi diši po vaših vonjavah.
5
EK Avatar of author | 18.5.2023
Odlične, trajne in prijetne dišave vse po vrsti, TOP!
5
EV Avatar of author | 16.5.2023
Preizkusila testerje. Odlični vonji👍. Zelo zadovoljna. Pridobili ste novo.l stranko.
5
DG Avatar of author | 15.5.2023
TOP
5
UB Avatar of author | 14.5.2023
Odlični vonji, ki trajajoooo. Disi celo stanovanje, top. Priporocam 👌
5
Avatar of author | 12.5.2023
Odlično!
5
MM Avatar of author | 9.5.2023
Super zadeva. Diši celo stanovanje. Prijetni vonji
5
MD Avatar of author | 30.4.2023
Super zadeva. Diši celo stanovanje. Prijetni vonji
5
ZR Avatar of author | 27.1.2023
Super zadeva:)
5
LA Avatar of author | 23.1.2023
5 x star
5
MR Avatar of author | 22.1.2023
Cudoviti vonji, ki se ne razgubijo v susilcu. Cela omara mi disi. Priporocam nakup in komaj cakam, da prejmem svoje izbrane vonje. Hvala????
5
AB Avatar of author | 17.12.2022
Very satisfied.
5
LH Avatar of author | 14.12.2022
super je
5
VM Avatar of author | 12.12.2022
Diši perilo in cela kopalnica????koncno!
5
SM Avatar of author | 11.12.2022
Zelo zadovoljna
5
LA Avatar of author | 7.12.2022
Zelo
5
DL Avatar of author | 5.12.2022
Zelo v redu
5
DM Avatar of author | 3.12.2022
*****
5
JF Avatar of author | 30.11.2022
super dišijo
5
DJ Avatar of author | 27.11.2022
Top zadeva,... ????
5
EM Avatar of author | 19.11.2022
Zelo sem zadovoljna.
5
V Avatar of author | 5.7.2021
Krásné vůně... zamilovala jsem se do zelené a bílé ♥️
Back shopping