Blog

Mnenja o e-trgovini

Ocenite svoj nakup na www.PUELLAvonjave.si

Spoštovani kupec!

Zahvaljujemo se Vam za nakup v trgovini www.PUELLAvonjave.si pred 0 dni. Vaše mnenje bo pomagalo pri izboljšanju naših storitev in bo drugim kupcem v pomoč pri odločanju za znamko PUELLA 

Doziranje

Doziranje naših izdelkov za pranje PUELLA:

 

Splošno o doziranju:

- Priporočeno doziranje izdelkov za pranje Puella - v predal za mehčalec nalijte 5 ml koncentrata (prikazano na sliki št. 1) in pralni stroj napolnite s 4 kg perila (5 ml ustreza količini polnega pokrovčka pri naših 500 ml in 250 ml stekleničkah ali količini dveh pokrovčkov pri 50 ml steklenički (prikazano na sliki št. 2). Pri enkratnih vzorcih je vsebina vrečke 5 ml).

 Slika št. 1

- priporočeno doziranje je 5 ml koncentrata/4 kg, po potrebi lahko prilagodite intenzivnost vonja z zmanjšanjem/povečanjem količine, da bi dosegli manjšo/večjo izrazitost dišave. 

 

Doziranje po vrsti pakiranja:

 

Enkratni vzorci:

- enkratni vzorci so namenjeni za enkratno uporabo. Celotno vsebino vrečke nalijte v predal za mehčalec (prikazano na sliki št. 1) in pralni stroj napolnite s 4 kg perila.

 

50 ml pakiranje:

- 50 ml pakiranje ima manjše pokrovčke v primerjavi z našimi drugimi stekleničkami.Pokrovček 50 ml stekleničke ima volumen 2,5 ml, zato morate v predal za mehčalec naliti dva polna pokrovčka, da se zagotovi priporočeno doziranje (prostor za koncentrat je prikazan na sliki št. 1) 

 

250 ml in 500 ml pakiranje:

- steklenički imata enak volumen pokrovčka (5 ml), za priporočeno doziranje zadostuje naliti 1 pokrovček  v predal za mehčalec (prostor za koncentrat je prikazan na sliki št. 1) 

 slika št. 2

Doziranje pri pralnem stroju z avtomatskih doziranjem sredstev za pranje:

Pri tej vrsti pralnega stroja nalijte koncentrat v predal za mehčalec in nastavite najmanjše doziranje 5 ml/1 cikel.

 

Nega pralnega in sušilnega stroja:

Pralni stroj:

Vsak pralni stroj moramo občasno dobro očistiti. Kako pogosto? Proizvajalci pralnih strojev v navodilih navajajo priporočen interval čiščenja po vrsti in znamki pralnega stroja. Če priporočenega intervala še nismo dosegli, a rezultati pranja niso takšni, kot bi morali biti, pralni stroj lahko očistimo tudi prej. Zakaj je temu tako? To je odvisno od veliko dejavnikov (števila opravljenih ciklusov pranja, trdote vode, temperature vode pri pranju, vrste umazanosti perila, vrste blaga perila, ki ga peremo, vrste pralnega stroja).

Pralni stroj moramo očistiti po navodilih proizvajalca pralnega stroja in navodilih za čistilno sredstvo, ki ga bomo za čiščenje uporabili.

 

Kaj vse moramo očistiti?

- tesnila

- predal za doziranje

- filter

- druge dele pralnega stroja

 

Slika št. 3 prikazuje, da je izdelek namenjen samo za posodo v pralnem stroju. Če se izdelek slučajno znajde tudi drugje kot v posodi pralnega stroja, razliti koncentrat moramo obrisati z mokro krpo. 

 Slika št. 3

 

Sušilni stroj:

Pred vsakim sušenjem:

- prepričajte se, da se v posodi ni nabrala voda

- preverite in očistite filter z nabranim prahom

Temeljito čiščenje sušilnega stroja opravite po navodilih za posamezno vrsto sušilnega stroja.

 

FAQ

Pogosta vprašanja FAQ

Pozdravljeni!

Dobrodošli v spletni trgovini znamke PUELLA. Naši izdelki so najbolj dišeče nadomestilo mehčalca, razviti so na podlagi aromatičnih olj in drugih pomembnih sestavin za vaše perilo, zaradi česar so učinki izdelka presenetljivi, saj perilo intenzivno in dolgo časa diši, je neverjetno nežno na dotik in je po pranju  primerno tudi za sušilni stroj, kar nima vpliva na intenzivnost vonja.

 

Ali ste se naveličali tega, da vaše perilo po pranju ne diši?


PUELLA z edinstvenimi vonji odišavi vaše perilo in dom. Vaše perilo ostane dišeče tudi po več mesecih v omari. Puella vam bo prinesla veselje do pranja in dišečega perila zaradi nenadomestljivih vonjev parfumov za pranje.

 

Kakšno je doziranje?

- Priporočeno doziranje izdelkov za pranje Puella - v predal za mehčalec nalijte 5 ml koncentrata, pralni stroj napolnite s 4 kg perila (5 ml ustreza količini polnega pokrovčka pri naših 500 ml in 250 ml stekleničkah ali dveh pokrovčkov pri 50 ml steklenički. Pri enkratnih vzorcih je celotna vsebina vrečke 5 ml).

- priporočeno doziranje je 5 ml koncentrata/4 kg perila, po potrebi lahko prilagodite intenzivnost vonja z zmanjšanjem/povečanjem količine, da bi dosegli manjšo/večjo izrazitost dišave. 

 

Ne poznam vonjev PUELLA, katero dišavo mi priporočate?

- za začetek vam zagotovo priporočamo enkratne vzorce vonjav, ki jih nudimo v setu 6 kom

- ko stranka preizkusi vzorce, sama izbere vonjavo, ki ji najbolj ustreza 

- vzorce boste našli v naši spletni trgovini  (www.PUELLAvone.sk)

 

Ali je PUELLA primerna tudi za sušilni stroj?

- po pranju z izdelki PUELLA lahko perilo posušite tudi v sušilnem stroju, saj perilo s sušenjem ne izgubi vonjave

 

Kakšen je rok dostave?

- če naročilo oddate do 14:00 za blago, ki ga imamo na zalogi, bomonaročilo  ekspresno pripravili in še zvečer odpremili. Paket bo pri vas v 1-2-3 delovnih dneh.

 

Od kakšnega zneska je dostava brezplačna?

- Dostava je pri naročilu nad 87,99 EUR brezplačna.

 

Ali imate aktivnosti za kupce?

- Na naših družbenih omrežjih Facebook in Instagram pogosto organiziramo nagradne igre za naše izdelke.

 

Kateri izdelek bi priporočili kot darilo?

- Naši izdelki so primerno darilo za vse priložnosti in praznike. Priporočamo izbiro katere od različnih velikosti darilnih škatlic, ki jih boste našli v naši spletni trgovini v delu darilne škatlice in boni.

 

Dosegljivi smo na telefonski številki +421 905 491 699 (PO-PE 8:00-15:00)

Ali e-pošti PUELLAvone.sk@gmail.com

 

PUELLAvone s.r.o.

MŠ: 53991893

DŠ: 2121542665

IŠ DDV: SK2121542665

Rovníková 1457/7 

Košice

04012

Slovaška

+421 905 491 699

 

IBAN:

SK89 8330 0000 0029 0203 3142

 

5 items total
Back shopping