Vzdrževanje pralnega stroja in sušilnega stroja

  

primerno za osebe
z alergijami

 

Dermatološko testirani
parfumi za pranje

 

dostava
v 3 dneh

 

storitev
za stranke

Zakaj je pomembno skrbeti za pralni stroj in sušilni stroj?

Pralni stroj in sušilni stroj sta nepogrešljiva dela naših domov in olajšujeta naše življenje. Pravilna skrb za te aparate nam bo pomagala prihraniti denar pri popravilih in podaljšala njihovo življenjsko dobo. Poleg tega ohranjanje pralnega stroja in sušilnega stroja v dobrem stanju prispeva k varčevanju z energijo in zmanjšuje negativne vplive na okolje.

Privarčujte z Puello

Zahvaljujoč kompaktni embalaži parfuma za pranje Puella ne prihranite samo prostora za shranjevanje, temveč tudi denar. Dolgotrajen vonj, ki perilo ohranja sveže še dolgo po pranju, pomaga zmanjšati pogostost pranja, kar lahko podaljša življenjsko dobo vaših aparatov. Z nizkim odmerjanjem in skrbno sestavljenimi sestavinami dišave Puella preprečuje nabiranje ostankov v pralnem stroju, s tem pa preprečuje draga popravila. Prihranite denar in ohranite svoj pralni stroj v optimalnem stanju z Puello, inteligentno rešitvijo za vaše perilo.

Vzdrževanje pralnega stroja

Pravilna skrb za vaš pralni stroj je ključnega pomena za njegovo trajnost in čistočo vašega perila.
Tukaj je nekaj ključnih nasvetov za skrb za tega zvestega pomočnika:

 

Redno vzdrževanje pralnega stroja je pomembno. Priporočeni interval čiščenja je odvisen od vrste in znamke pralnega stroja. Ta interval lahko skrajšate, če med pranjem opazite težave. Vzroki za nabiranje v pralnem stroju so lahko različni, vključno z številom pranj, trdoto vode, temperaturo vode, vrsto perila in samim pralnim strojem. Pri čiščenju sledite navodilom proizvajalca pralnega stroja in uporabite priporočeno čistilno sredstvo.

Popolno čiščenje. Temeljito očistite tesnila, predal za detergent, filter, boben in druge dele pralnega stroja.

Povišajte svojo izkušnjo pranja s parfumom za pranje Puella. Za razliko od tradicionalnih mehčalcev tkanin, Puella ponuja edinstveno in dolgotrajno dišavo, ki bo vaša oblačila pustila sveža in vabljiva. Ne zadovoljite se s povprečnim; razvajajte se v razkošnem vonju Puella za neprekosljivo izkušnjo pranja

Nenamerno razlitje parfuma Puella

V primeru naključnega razlivanja parfuma za pranje Puella, sledite tem korakom:

Obrišite razlit parfum takoj z vlažno krpo ali papirnato brisačo, da preprečite stik koncentrata s površinami in materiali.

Temeljito prezračite območje, da se vonj razprši čim hitreje.

Vzdrževanje sušilnega stroja

Sušilnik je odličen pomočnik v gospodinjstvu, ki prihrani čas, porabljen za obešanje in sušenje perila. Enako kot pri pralnem stroju je pomembno, da mu namenite dovolj pozornosti pri vzdrževanju in čiščenju. Pogostost čiščenja in potrebna nega sta odvisni od vrste in znamke sušilnega stroja. Vedno priporočamo, da sledite navodilom in nasvetom proizvajalca, navedenim v uporabniškem priročniku za ta aparat. Vendar pa, da zagotovite optimalno delovanje, sledite nekaterim nasvetom:

 

Čiščenje filtra sušilnika. Filter zajema vlakna, ki se naberejo iz oblačil, zato ga je treba redno čistiti. Čist filter zagotavlja učinkovito sušenje

Kontrola bobna. Periodično preverjajte tudi boben sušilnega stroja, da vidite, ali so ujeti kakršni koli ostanki vlaken, niti ali drugi deli oblačil znotraj.

Preverite posodo za kondenz. Če vaš sušilni stroj ni priključen na odtok, redno izpraznite vodo iz posode za kondenz.

Back shopping