Naša zgodba

V svetu, kjer inovacija sreča nujnost, se je evropska znamka PUELLA pojavila kot pionirka. S premikanjem mej koristi in učinkov parfumov za pranje smo ponovno opredelili čutno izkušnjo skrbi za perilo. S svojim vizionarskim pristopom smo dvignili koncept mehčalca na povsem novo raven popolnosti.


Spletna trgovina puellavonjave.si je bila ustanovljena leta 2020, v ozadju pandemije. Blagovna znamka Puella se je soočila z strogimi omejitvami, a kljub izzivom se ni pustila odvrniti. Namesto tega je neomajno nadaljevala s svojimi ambicioznimi načrti.
Poglejmo nazaj na začetek


Nekaj mesecev pred predstavitvijo spletne trgovine je bila ekipa Puella odločena izpolniti svojo misijo in predstaviti izdelek, ki lahko običajno izkušnjo spremeni v očarljivo čutno uživanje. Posvetili smo neskončno ur neomajnemu zasledovanju idealne dišave, pri čemer smo se zavezali k popolnosti.

Naša vizija je segala onkraj samega vonja. Ciljali smo na razvoj izdelka, ki ne le očara čute, ampak tudi zajema vrhunsko kakovost in gradi trajno vez z uporabniki.

Z obsežnim sodelovanjem z mojstri parfumerije, strogo notranje preizkušanje in predanost smo dosegli uspeh. Odkrili smo formulo izdelka, ki je nedvomno zaslužila naziv najboljšega in najbolj aromatičnega v očeh naših strank.

Uvedli smo tudi stroge standarde in pridobili evropske certifikate. Naše izdelke smo izpopolnili do skrajnosti, in danes lahko s ponosom trdimo, da so resnično najboljši na trgu.

Inovacije in revolucija v svetu mehčalcev


Na trgu, kjer srečanje s takšnim mehčalcem za pranje ni bilo običajno, je Puella naredila svoj prvenec kot prva, skorajda kot odziv na klic. Unikatna ponudba blagovne znamke ni prinesla le izjemnega vonja, temveč je tudi revolucionirala način uporabe mehčalcev za perilo.

Puella zagotavlja intenziven in dolgotrajen vonj z vsemi koristmi tradicionalnih mehčalcev, pri čemer uporabi le 5 ml izdelka za 4 kg perila. Naša elegantno oblikovana steklenička s 500 ml zadostuje za neverjetnih 100 pranj.

Vendar naša pot do popolnosti ni obstala pri ustvarjanju le enega izjemnega izdelka. Vsi naši naslednji izdelki, etikete in oblikovanja so bili skrbno oblikovani, da so elegantni, intuitivni in izboljšajo celotno izkušnjo uporabe v vsakem pogledu.

Zadovoljstvo strank
in razširitev znamke

 


Čarobne dišave Puella so postopoma okrasile oblačila strank po vsej Evropi, ustvarjajoč očarljivo zgodbo. Pozitivne ocene strank so se nadaljevale, pri čemer je vsaka pričala o neustavljivi privlačnosti vonja Puella. Te ocene so pustile globok vtis na strankah, ki so po lastni izkušnji z nepozabno močjo dišav Puella še okrepile svojo zvestobo do blagovne znamke.Trenutno delujemo v 10 državah in smo ponosni, da smo zbrali več kot 25.000 ocen zadovoljnih strank. Puella sanja o tem, da postane vodilna v svetu mehčalcev za perilo.

Obljuba odličnosti
in inovativnosti

 

Vedno smo verjeli, da se naša prizadevanja ne smejo zadovoljiti s povprečnostjo. Naša strast do ustvarjanja visokokakovostnih izdelkov nas nenehno vzpodbuja naprej. Sodelujemo z strokovnjaki, raziskujemo nove poti in se neustrašno soočamo z novimi izzivi.

Pri naših izdelkih smo vsako sestavino skrbno izbrali z veliko natančnostjo in pozornostjo do vsake podrobnosti, da bi dosegli najvišjo kakovost.

To zagotavlja ohranjanje visokih standardov, ki smo si jih postavili že leta 2020.

Baner 1 K L J U Č N E   P R E D N O S T I 
P U E L L A   P A R F U M O V   Z A   P R A N J E
Baner 1

 

 

  • Naša blagovna znamka si je pridobila zaupanje na tisoče zadovoljnih strank iz 10 držav, ki so nam namenile več kot 25.000 ocen.
  • Naša podpora strankam je na najvišji ravni, in strokovno usposobljeni osebje je pripravljeno zagotoviti vse potrebne informacije, odgovoriti na vprašanja in rešiti morebitne zaplete. Vaša e-pošta je obdelana čim hitreje s strokovnim pristopom.
  • Vaše naročila zelo cenimo, in želimo, da so vam dostavljena nepoškodovana. Za to poskrbimo z uporabo visokokakovostnih škatel, v katerih vam pošiljamo skrbno zapakirane izdelke, ki so znotraj varno zavarovani z visokokakovostnimi polnilnimi materiali. Zahvaljujoč temu je paket dostavljen stranki nepoškodovan tudi v primeru mednarodne dostave.
  • Sodelujemo z najboljšimi prevozniki na trgu, da zagotovimo, da paket stranke dostavimo čim hitreje in varno. V večini primerov pošiljka stranke doseže že naslednji dan.
  • Poudarjamo čistost in kakovost izpopolnjene sestave. Naše dišave za pranje izstopajo v tem, da, za razliko od običajnih mehčalcev, ne zamašijo pralnega stroja ali vlaken tkanine in s tem ne ogrozijo njegove funkcionalnosti. Poleg tega vsebujejo visok odstotek dišečih olj, kar zagotavlja intenziven in dolgotrajen vonj.
  • Parfumi za pranje ne vsebujejo: težkih kovin, ostankov onesnaženja, natrijevega klorida, dioksana, snovi s posebno skrbjo (SVHC), parabenov, snovi s trajnimi, bioakumulativnimi in strupenimi lastnostmi (PBT) ter vPvB snovi, mikroplastike ali nano delcev. 

 

PUELLA - Več kot zgolj znamka

 

PUELLA je naša strast, in naša misija je povzročiti spremembo v svetu pranja perila. Ponosni smo na svoje dosežke in napredujemo z neomajno odločnostjo.

 

 

Parfumi za pranje
Parfumi za pranje
Pojdi v kategorijo →
Kopalne pene
Kopalne pene
Pojdi v kategorijo →
Parfum za stanovanje
Parfum za stanovanje
Pojdi v kategorijo →
Vzorci in darilni paketi
Vzorci in darilni paketi
Pojdi v kategorijo →


VEČ INFORMACIJ
 

Mnenja o e-trgovini

Mnenja o e-trgovini

Doziranje

Doziranje ...

Pogosto zastavljena vprašanja

Pogosto zastavljena vprašanja

Dostava in plačilo

Dostava in plačilo

Back shopping