Kopalne pene

Puella kopalna pena je popolna izbira za tiste, ki si želijo čutnega in sproščujočega kopalnega doživetja. Ta čarobna pena je zasnovana, da vašo kopel napolni s svežim vonjem in pridihom razkošja.

Ponuja širok izbor očarljivih vonjev, ki jih že poznate iz naših Puella izdelkov. Pena za kopanje prinaša vonje, kot so vanilija z sivko, osvežujoči citrusi, nežni cvetni toni, eksotični sadni vonji, intenzivni osvežujoči vonji in sladki aromi.

Z Puella peno za kopanje bo dolgočasna rutina postala užitek in veselje za vsakega člana družine. Njena izjemna formula revitalizira, vlaži in zmehča vašo kožo. Dodajte le majhno količino pene v svojo kad in takoj boste potopili v nebesno doživetje.

Če imate kakršna koli vprašanja, ponujamo članek o pogosto zastavljenih vprašanjih, imenovan Pogosto zastavljena vprašanja, kjer lahko najdete informacije o naših Puella izdelkih.

 

PREVOZ BREZPLAČEN UŽIVAJTE NAKUPE BREZ DODATNIH STROŠKOV

Price

01
101

Brands

1 items to display
Kopalna pena
from 0,99 €

Kopalna pena z mega penečim učinkom, na voljo v vseh vaših najljubših vonjih. Sprostite se v kadi in uživajte v popolni sprostitvi z našimi kopalnimi penami. Izberite svojo...

BATH_FD
1 items total
Back shopping