Zakaj ravno Puella?

primerno za osebe
z alergijami

 

Dermatološko testirani
parfumi za pranje

 

dostava
v 3 dneh

 

storitev
za stranke

Upoštjevamo pošteno sestavo in kakovost naših izdelkov

Ne vsebujejo
težkih kovin

Veganski
in brez okrutnosti

Brez nanodelcev
in mikroplastike

Brez
parabenov

Neprekosljiva zamenjava za mehčalec

Naši geli za pranje so visoko koncentrirani in izdelani na osnovi olja z visoko vsebnostjo dišavnih olj. Puella parfumi za pranje predstavljajo neprekosljivo zamenjavo za običajen mehčalec in ugodno izbiro za stranke, ki želijo doseči visokokakovostne rezultate in hkrati prihraniti denar. V primerjavi z običajnimi mehčalci so naši izdelki nedvomno ekonomska alternativa.

Intenziven in dolgotrajen vonj

Naše parfumirane alternative mehčalcu imajo jasen cilj - zagotoviti vam kakovost in intenziven vonj, ki traja dolgo, že od prvega doziranja. Dejansko so naše alternative mehčalcu najbolj koncentrirane v svoji kategoriji, ko jih primerjate s konkurenco v našem segmentu.

Zaupajte, da vam bo Puella alternativa mehčalecu zagotovila najvišjo stopnjo dišave, ki traja dlje kot pri kateri koli drugi znamki. Prav tako bo perilo po pranju s Puella parfumom za pranje neverjetno mehko na dotik. Po pranju je prav tako primerno perilo sušiti v sušilnem stroju.

Raznolikost vonja

S Puella parfumi za pranje imate možnost izbirati iz naše široke palete vonjav. Ne glede na to, ali imate raje sladko sivko in vanilijo First Dream, svežo kombinacijo cvetja in citrusov JaLu, eksotične cvetlične note Ylang Ylanga Double Y, sadno-začinjeno doživetje Emija ali cvetno-sadno esenco Frayo, ali morda najslajši sadno-cvetni vonj Queenka. Naš izbor vonjav bo zadovoljil vsakogar.

Parfumi za pranje v primerjavi z običajnimi mehčalci

Pri uporabi običajnih mehčalcev se pogosto zgodi, da morate povečati odmerek za dvakrat ali celo več, da dosežete želeni učinek. To pa lahko negativno vpliva, na primer zamaši pralni stroj in vlaken tkanine. Poleg tega vas povprečen odmerek običajnega mehčalca lahko stane tudi do 0,45 € na pranje.

Puella je cenovno najugodnejša izbira, ne samo v primerjavi s običajnimi mehčalci, temveč tudi z drugimi sredstvi za pranje perila. S našimi izdelki lahko zagotovite, da bo vaše perilo ostalo sveže in dišeče še dolgo po pranju. Naša najugodnejša in največja embalaža, dostopna po neverjetni ceni 0,26 € na posamezen odmerek, je namenjena za 100 pranj, in njena skupna teža znaša le 0,515 kg (v kompaktnem vsebniku s prostornino 500 ml).

Back shopping