Parfum za pranje Puella - Frayo

Frayo Osvežujoča dišava za vaše perilo

Potopite se v živahen svet svežine z dišavo za pranje Frayo!

Naš parfum Frayo prepoji vaša oblačila z prijetno sladkim in poživljajočim vonjem, vašemu perilu pa doda pridih čarovnije.

Na voljo imate možnost izbire med različnimi velikostmi pakiranja – 1/10/50 ali celo 100 pranj.

Variant
Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Choose variant
0,99 € 7,99 € 19,99 € 29,99 € from 0,99 €
Category: Parfumi za pranje
Puella Parfum za pranje - Frayo
1/10/50/100 pranj

Prepustite se očaranosti z nepogrešljivo aromo dišave za perilo Frayo. Ta sestava je harmonična mešanica subtilnih tonov mandarine, energičnega črnega ribeza, romantičnih not rože, čutnega jasmina in osvežujočega vonja maline, vse skupaj pa zaokroženo z dotikom mošusa. Zahvaljujoč tej edinstveni fuziji smo ustvarili dišavo, ki bo vaše perilo povzdignila na povsem novo raven.

Z dišavo Frayo postane vaše perilo sijoča zvezda vaše garderobe. Ta sladka in sveža dišava vam bo dala energijo in svežino, ki vas bo spremljala skozi ves dan. Spremenite svoje pranje perila v več kot le rutino – naredite iz tega ritual, poln dišav in užitkov, z dišavo za perilo Frayo.

Parfem za pranje perila Puella je najdišeča alternativa običnim mehčalcem, ki morda niso vedno primerni za vse vrste perila. Naš revolucionarni vonj za perilo, ki temelji na dišavnih oljih, predstavlja edinstveno sestavo, primerno za vsako tkanino pod soncem.

Dišeča olja za perilo Puella so pravi preobrat z njihovo močno in dolgotrajno intenzivnostjo. Vaše perilo ne bo samo sveže, ampak bo prekipevalo od dišave. Brez skrbi dajte perilo v sušilnik! Ti vonji za perilo ne bodo samo oživili vaše garderobe, temveč bodo pretvorili vaš celoten dom v oazo čudovitega in aromatičnega blaženstva.

Le malo našega visoko koncentriranega oljnega parfuma je dovolj za čudeže, zaradi česar je izjemno učinkovit izdelek. Vaše perilo bo ohranilo čudovit vonj, ki traja dlje.

Doziranje: Samo 5 ml je dovolj za 4 kg perila. Uporabite naš praktičen Puella zamašek za natančno doziranje. Več informacij najdete tukaj.

Ne pozabite! Parfum za perilo vlijte samo v predal za mehčalec. Oljnih parfumov ne vlijte neposredno v boben pralnega stroja ali sušilca.

 

Zakaj izbrati izdelke Puella? Razkrivamo prednosti:

  • Najvišja kakovost in standardi – Naši izdelki sledijo najvišjim standardom kakovosti in so v skladu s strožjimi normami EU predpisov.

  • Veganska sestava – Zavezani smo etičnim praksam. Naši izdelki so izključno veganski in nikoli niso testirani na živalih.

  • Intenzivnost – V primerjavi s tradicionalnimi mehčalci je za eno pranje dovolj samo 5 ml našega parfuma. Ta majhna doza zagotavlja izjemno dišavo, s čimer prihranite denar in prostor za shranjevanje.

  • Unikatnost – Naši parfumi za perilo ustvarjajo dolgotrajne vonjave, ki vaša oblačila ovijejo v zapeljivo avro. Vaša oblačila bodo dišala očarljivo, zanesljiv spremljevalec več dni.

  • Vsestranskost – Naši vonji ustrezajo vsem vrstam tkanin, vključno s športnimi in funkcionalnimi oblačili. Ne glede na oblačilo, bodite prepričani, da bo aroma ostala intenzivna in prijetna.

  • Kompaktna embalaža – Majhna in praktična, naša embalaža ne zavzema veliko prostora v omari. Enostavno jo pospravite, vedno pri roki za hitro osvežitev vaše garderobe.

  • Trajnost – Z našimi izdelki boste uživali v dolgotrajni svežini in vonju vašega perila. Lahko ga celo sušite v sušilnem stroju brez skrbi, da bi vonj izginil. Naša značilna dišava ostane tudi po sušenju.

 

Dermatološko testirano

Podjetje PUELLA je svoje parfume za pranje podvrglo dermatološkim testiranjem, ki je standardno rezervirano za kozmetične izdelke. Vendar pa je pomembno opozoriti, da je uporaba parfumov za pranje enaka kot uporaba običajnih mehčalcev in se razlikuje od tradicionalnega nanašanja kozmetičnih izdelkov neposredno na kožo. Kljub tej razliki je bilo testiranje parfumov uspešno, kar potrjuje, da so ti izdelki varni za kožo in primerni za njihovo namensko uporabo ob pravilnem odmerjanju in ravnanju.

Dermatološko testiranje parfumov za perilo Puella za PUELLAvone, s. r. o., je izvedel CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o., dne 27.09.2023. Na voljo za prenos tukaj: preveden dokument, izvirni dokument.

 

Upoštjevamo pošteno sestavo in kakovost naših izdelkov
Ne vsebuje
težkih kovin
Vegan
in cruelty free
Brez nano delcev
in mikroplastike
Brez parabenov

Parfumi za perilo ne vsebujejo: težkih kovin, ostankov onesnaženja, natrijevega klorida, dioksana, snovi s posebno skrbjo (SVHC), parabenov, snovi s trajnimi, bioakumulativnimi in strupenimi lastnostmi (PBT) ter vPvB snovi, mikroplastike ali nano delcev.

Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bil testiran na živalih.

Imate kakšna vprašanja?

 

Z veseljem vam bomo nanje odgovorili

Odgovori
Izoblikovano za Vaš dom

 

Naši parfemi za perilo izstopajo s svojo sposobnostjo izboljšanja vaše izkušnje pranja perila. Za razliko od običajnih mehčalcev, Puella ne zamaši vašega pralnega stroja in ne poškoduje vlaken perila, s čimer ohranja funkcionalnost vašega perila. Poleg tega vsebuje njihova sestava visok delež dišečih olj, kar zagotavlja intenziven in dolgotrajen vonj.

Nasveti za uporabo in odmerjanje

Pomembne informacije o izdelku

 

Te informacije vključujejo standardna zakonska opozorila za to vrsto izdelka:

 

Frayo – Cvetlično-sadni vonj (Svež vonj).
UFI:0C1K-R1K9-R30W-GD6Y
PUELLA – parfum za pranje, najbolj dišeče nadomestilo mehčalca, ki je razvito na osnovi aromatičnih olj. Skupaj z drugimi pomembnimi elementi ustvarja unikaten sestav, zaradi katerega so izdelki Puella posebni s svojim intenzivnim izrazom. Perilo ostane dišeče dolgo časa, tudi po sušenju v sušilnem stroju. Visoka koncentracija kljub majhni količini zagotovi intenziven vonj v primerjavi z običajnim mehčalcem. Po pranju ne bo dišalo samo perilo, ampak tudi vaš dom. Doziranje: Parfum doziramo v predal za mehčalec v razmerju 5 ml/4 kg perila. Pozor! Izdelek je namenjen samo za pralne stroje (predal za mehčalec). V primeru brizganja na drugo površino takoj obrišite z vlažno krpo / sperite z vodo. Primerno za pranje s temperaturo vode do 60 °C. Pri višjih temperaturah vode obstaja nevarnost poškodb plastičnih delov naprave. Vsebuje: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; benzil salicilat; heksilcinamaldehid; linalool; d-limonen; citronelol; geraniol; kumarin; linalilacetat; 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid; cis-heks-3-en-1-il metil karbonat; (etoksimetoksi)ciklododekan; damascenon; izoeugenol. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.
 
*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo. 
5
51x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
B Avatar of author | 22.5.2024
Fenomenalen in dolgotrajen vonj, meni najljubši 🥰👍
5
JK Avatar of author | 21.5.2024
Lepo dišijo in dolgo obstojni
5
E Avatar of author | 25.4.2024
Odlični parfumi za pranje.🌸
5
MR Avatar of author | 26.3.2024
Tok lepo diši perilo po pranju da mi nakoncu celo stanovanje diši
5
Avatar of author | 14.2.2024
Odlično! Celo stanovanje diši! Komaj čakam, da lahko operem in obesim perilo🙂
5
MF Avatar of author | 19.1.2024
Super zadeva..
5
Avatar of author | 2.1.2024
Super dišeče tako perilo, kot celotna hiša in omare :)
5
AK Avatar of author | 25.12.2023
Najboljši vonj.
5
DP Avatar of author | 29.11.2023
Noro diši. Zelo prijeten vonj. Priporočam.
5
MJ Avatar of author | 25.11.2023
Super svež vonj, diši celo stanovanje
5
Avatar of author | 24.10.2023
Odlicna disava
5
NC Avatar of author | 19.9.2023
The best! Pranje perila je postalo dogodek :-) Diši....
5
N Avatar of author | 9.9.2023
Priporočam 🔝🔝🔝. Ne samo, da oblačila noro dišijo, ampak tudi stanovanje, omare ...
5
AK Avatar of author | 28.8.2023
Zelo zadovoljna, ne samo da disijo oblačila in hisa, sedaj disi tudi zunaj vsa okolica ko se sušijo oblačila.
5
JS Avatar of author | 9.7.2023
Great, I shared testers with all my family and we all bought them.
5
AS Avatar of author | 27.5.2023
Ta najljubši vonj!!! Priporočam! Diši po celem stanovanju!
5
EP Avatar of author | 11.2.2023
Zelo lepo dišijo zame je ta Frayo ????❤
Back shopping