Parfum za pranje Puella - Queenka

Queenka Očarljiv sladek vonj za vaše perilo

Vstopite v svet sladkih vonjav z našim najslajšim vonjem za perilo - Queenka!

Če imate radi sladke arome, je Queenka prava izbira za vaša oblačila. Z Puella dišavami za pranje lahko osvežite svoje perilo in ustvarite čudovito in prijetno vzdušje v vašem domu.

Izberete lahko med pakiranji za 1/10/50 ali celo 100 pranj. Zakaj ne bi svoje perilo obravnavali kot kraljico?

Variant
Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Choose variant
29,99 € from 0,99 € - - - –3 % up to –3 % 0,99 € 7,99 € 19,99 € 28,99 € from 0,99 €
Category: Parfumi za pranje
Puella Parfum za pranje - Queenka
1/10/50/100 pranj
29,99 € from 0,99 € - - - –3 % up to –3 %

Queenka je sinonim za sladkost in eleganco v dišavah. To je vonj, ki vam prinaša veselje in pozitivne občutke pri vsakem pranju. Prepustite se čarom sveta sladkih arom in očarljivega vonja, ki bo izžareval iz vašega perila.

S našo Queenko se vaša omara spremeni v sladki raj, ki vas obkroža ves dan. Dovolite, da vas zasvojijo naši vonji in odišavite svoje perilo s Puello - vašim zanesljivim partnerjem za vrhunsko pranje!

Parfem za pranje perila Puella je najdišeča alternativa običnim mehčalcem, ki morda niso vedno primerni za vse vrste perila. Naš revolucionarni vonj za perilo, ki temelji na dišavnih oljih, predstavlja edinstveno sestavo, primerno za vsako tkanino pod soncem.

Dišeča olja za perilo Puella so pravi preobrat z njihovo močno in dolgotrajno intenzivnostjo. Vaše perilo ne bo samo sveže, ampak bo prekipevalo od dišave. Brez skrbi dajte perilo v sušilnik! Ti vonji za perilo ne bodo samo oživili vaše garderobe, temveč bodo pretvorili vaš celoten dom v oazo čudovitega in aromatičnega blaženstva.

Le malo našega visoko koncentriranega oljnega parfuma je dovolj za čudeže, zaradi česar je izjemno učinkovit izdelek. Vaše perilo bo ohranilo čudovit vonj, ki traja dlje.

Doziranje: Samo 5 ml je dovolj za 4 kg perila. Uporabite naš praktičen Puella zamašek za natančno doziranje. Več informacij najdete tukaj.

Ne pozabite! Parfum za perilo vlijte samo v predal za mehčalec. Oljnih parfumov ne vlijte neposredno v boben pralnega stroja ali sušilca.

 

Zakaj izbrati izdelke Puella? Razkrivamo prednosti:

  • Najvišja kakovost in standardi – Naši izdelki sledijo najvišjim standardom kakovosti in so v skladu s strožjimi normami EU predpisov.

  • Veganska sestava – Zavezani smo etičnim praksam. Naši izdelki so izključno veganski in nikoli niso testirani na živalih.

  • Intenzivnost – V primerjavi s tradicionalnimi mehčalci je za eno pranje dovolj samo 5 ml našega parfuma. Ta majhna doza zagotavlja izjemno dišavo, s čimer prihranite denar in prostor za shranjevanje.

  • Unikatnost – Naši parfumi za perilo ustvarjajo dolgotrajne vonjave, ki vaša oblačila ovijejo v zapeljivo avro. Vaša oblačila bodo dišala očarljivo, zanesljiv spremljevalec več dni.

  • Vsestranskost – Naši vonji ustrezajo vsem vrstam tkanin, vključno s športnimi in funkcionalnimi oblačili. Ne glede na oblačilo, bodite prepričani, da bo aroma ostala intenzivna in prijetna.

  • Kompaktna embalaža – Majhna in praktična, naša embalaža ne zavzema veliko prostora v omari. Enostavno jo pospravite, vedno pri roki za hitro osvežitev vaše garderobe.

  • Trajnost – Z našimi izdelki boste uživali v dolgotrajni svežini in vonju vašega perila. Lahko ga celo sušite v sušilnem stroju brez skrbi, da bi vonj izginil. Naša značilna dišava ostane tudi po sušenju.

 

Dermatološko testirano

Podjetje PUELLA je svoje parfume za pranje podvrglo dermatološkim testiranjem, ki je standardno rezervirano za kozmetične izdelke. Vendar pa je pomembno opozoriti, da je uporaba parfumov za pranje enaka kot uporaba običajnih mehčalcev in se razlikuje od tradicionalnega nanašanja kozmetičnih izdelkov neposredno na kožo. Kljub tej razliki je bilo testiranje parfumov uspešno, kar potrjuje, da so ti izdelki varni za kožo in primerni za njihovo namensko uporabo ob pravilnem odmerjanju in ravnanju.

Dermatološko testiranje parfumov za perilo Puella za PUELLAvone, s. r. o., je izvedel CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o., dne 27.09.2023. Na voljo za prenos tukaj: preveden dokument, izvirni dokument.

 

 

Upoštjevamo pošteno sestavo in kakovost naših izdelkov
Ne vsebuje
težkih kovin
Vegan
in cruelty free
Brez nano delcev
in mikroplastike
Brez parabenov

Parfumi za perilo ne vsebujejo: težkih kovin, ostankov onesnaženja, natrijevega klorida, dioksana, snovi s posebno skrbjo (SVHC), parabenov, snovi s trajnimi, bioakumulativnimi in strupenimi lastnostmi (PBT) ter vPvB snovi, mikroplastike ali nano delcev.

Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bil testiran na živalih.

Imate kakšna vprašanja?

 

Z veseljem vam bomo nanje odgovorili

Odgovori
Izoblikovano za Vaš dom

 

Naši parfemi za perilo izstopajo s svojo sposobnostjo izboljšanja vaše izkušnje pranja perila. Za razliko od običajnih mehčalcev, Puella ne zamaši vašega pralnega stroja in ne poškoduje vlaken perila, s čimer ohranja funkcionalnost vašega perila. Poleg tega vsebuje njihova sestava visok delež dišečih olj, kar zagotavlja intenziven in dolgotrajen vonj.

Nasveti za uporabo in odmerjanje

Pomembne informacije o izdelku

 

Te informacije vključujejo standardna zakonska opozorila za to vrsto izdelka:

 

Queenka – Sadno-cvetlični vonj (Najslajši vonj).
UFI:5RA3-G0V6-130A-XN7F
PUELLA – parfum za pranje, najbolj dišeče nadomestilo mehčalca, ki je razvito na osnovi aromatičnih olj. Skupaj z drugimi pomembnimi elementi ustvarja unikaten sestav, zaradi katerega so izdelki Puella posebni s svojim intenzivnim izrazom. Perilo ostane dišeče dolgo časa, tudi po sušenju v sušilnem stroju. Visoka koncentracija kljub majhni količini zagotovi intenziven vonj v primerjavi z običajnim mehčalcem. Po pranju ne bo dišalo samo perilo, ampak tudi vaš dom. Doziranje: Parfum doziramo v predal za mehčalec v razmerju 5 ml/4 kg perila. Pozor! Izdelek je namenjen samo za pralne stroje (predal za mehčalec). V primeru brizganja na drugo površino takoj obrišite z vlažno krpo / sperite z vodo. Primerno za pranje s temperaturo vode do 60 °C. Pri višjih temperaturah vode obstaja nevarnost poškodb plastičnih delov naprave. Vsebuje: heksilcinamaldehid; linalool; linalil acetat; benzil salicilat; 4-terc-butilcikloheksil acetat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; heksil salicilat; d-limonen; cedril metil eter; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; citronelol; 7-hidroksicitronelal; kumarin; 2-metil-3-(3,4-metilendioksifenil)-propanal; α-damascenon; β-pinen. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.
 
*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo. 
5
39x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
S Avatar of author | 26.5.2024
Odlično diši, med sušenjem celotno stanovanje napolni z vonjem :D
5
L Avatar of author | 22.5.2024
Odličen parfum in mehčalec v enem. Zelo lepo diši, priporočam vsem
5
AR Avatar of author | 17.4.2024
Zelo lepo dišijo, ko se perilo suši diši celo stanovanje, da ne govorim kako dolgo in lepo diši še potem perilo. Priporočam...
5
P Avatar of author | 26.3.2024
Mmmmm ❤️👌
5
DP Avatar of author | 12.3.2024
Zelo lepo disi, priporocam
5
DK Avatar of author | 27.2.2024
Odlično diši Priporočam vsem
5
SJ Avatar of author | 5.2.2024
Zelo zadovoljna
5
SB Avatar of author | 1.12.2023
Že več kot leto dni ga uporabljam in sem zelo,zelo zadovoljna...
5
DB Avatar of author | 19.11.2023
Priporocam
5
Avatar of author | 29.10.2023
Moj najljubši. Sicer so pa vsi zelo dišeči. Top, priporočam.
5
DH Avatar of author | 16.9.2023
Zeloo disi.
5
KR Avatar of author | 11.9.2023
Čudovit,obstojen vonj. Priporočam
5
KK Avatar of author | 8.9.2023
Zelo lepo diši vonj ostane že 14 dni
5
BJ Avatar of author | 29.8.2023
Zelo, lepo disijo obleke in ne vsakdanji vonji pricarajo odlicno pravljico disav
5
Avatar of author | 29.8.2023
Čudovit sladek, intenziven vonj, ki se obdrži na oblačilih.
5
VT Avatar of author | 28.8.2023
Zelo prijeten in obstojen vonj. Perilo omamno diši.
5
SS Avatar of author | 13.8.2023
Čudovit vonj res nisem pricakovala da bo tako disalo.Komaj cakam da sprobam se testerje da bom vedela kateri vonj mi se odgovarja.Odlicno res.
5
AP Avatar of author | 8.7.2023
Cudovit sladek, prijeten vonj, dolgo obstojen na oblacilih. Priporocam
5
KR Avatar of author | 2.7.2023
Čudovit vonj. Dolgo obstojen. Priporočam
5
JZ Avatar of author | 1.7.2023
AMAZING!
5
MM Avatar of author | 18.6.2023
Zelo prjetni vonji
5
Avatar of author | 11.2.2023
Zelo zadovoljna, omamen vonj.
Back shopping