Puella Parfum za pranje - Queenka (10-50-100 pranj)

PUELLA Parfum za pranje

Queenka vam bo prinesla v vaš dom intenzivno parfumsko doživetje prečudnega sladkega vonja. Naši parfumi za perilo na osnovi olja predstavljajo naslednji korak v evoluciji svežega in dišečega pranja, ponujajo raznolikost vonjev in intenzivnosti, prilagojene vašim željam.

Zaradi visoke koncentracije je potrebna le majhna količina parfuma za pranje, kar pomeni, da je varčen do vašega pralnega stroja. Vaše prane perilo bo imelo čudovit in dolgotrajen vonj.

Doziranje: Za eno pranje teže 4 kg je potreben le en poln zamašek steklenice Puella (5 ml, kar ustreza količini polnega zamaška za 500 ml steklenico in 250 ml, ali dveh zamaškov za 50 ml steklenico).

Parfum za pranje je treba vliti le v označeno posodo za mehčalec v pralnem stroju. Ne vlivajte oljnih parfumov neposredno v boben pralnega stroja ali sušilnice.

 

Variant
Na zalogi Trenutno razprodano - Izberite drugo možnost (količina) Na zalogi Choose variant
Brand: Puella
19,99 € 29,99 € from 7,99 € - –7 % –6 % up to –7 % 7,99 € 18,49 € 27,99 € from 7,99 €
Category: Parfumi za pranje
Queenka Current View
(10-50-100 pranj)
19,99 € 29,99 € from 7,99 € - –7 % –6 % up to –7 %

PUELLA - Parfum za perilo predstavlja najbolj dišečo alternativo tradicionalnim mehčalcem, primerno za vse vrste oblačil. Naši inovativni vonji za perilo, strokovno oblikovani na osnovi aromatičnih olj, so zasnovani s posebno sestavo, prilagojeno vsem vrstam tkanin. Izdelki PUELLA so izjemni zaradi izredne in dolgotrajne intenzivnosti, ki vaša oblačila obogatijo s čudovitim svežim vonjem. Vaše perilo lahko brezskrbno sušite v sušilnem stroju, brez skrbi glede morebitnih neželenih učinkov. Uporaba teh oljnatih parfumov za pranje vam zagotavlja, da se ni potrebno skrbeti za morebitne negativne posledice, vključno z njihovim vplivom na pralni stroj ali sušilnico. S PUELLA postane vaša omara oaza dišeče svežine, vaš celoten dom pa se potopi v njen dišeč objem.

 

 

Upoštjevamo pošteno sestavo in kakovost naših izdelkov
Ne vsebuje
težkih kovin
Vegan
in cruelty free
Brez nano delcev
in mikroplastike
Brez parabenov

Parfumi za perilo ne vsebujejo: težkih kovin, ostankov onesnaženja, natrijevega klorida, dioksana, snovi s posebno skrbjo (SVHC), parabenov, snovi s trajnimi, bioakumulativnimi in strupenimi lastnostmi (PBT) ter vPvB snovi, mikroplastike ali nano delcev.

Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bil testiran na živalih. Več informacij o sestavi.

Vrsta dišave in sestava izdelka:

Queenka: Sadno-cvetlični vonj (Najslajši vonj)
Vsebuje: heksilcinamaldehid; linalool; linalil acetat; benzil salicilat; 4-terc-butilcikloheksil acetat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; heksil salicilat; d-limonen; cedril metil eter; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; citronelol; 7-hidroksicitronelal; kumarin; 2-metil-3-(3,4-metilendioksifenil)-propanal; α-damascenon; β-pinen.


PUELLA – parfum za pranje, najbolj dišeče nadomestilo mehčalca, ki je razvito na osnovi aromatičnih olj. Skupaj z drugimi pomembnimi elementi ustvarja unikaten sestav, zaradi katerega so izdelki Puella posebni s svojim intenzivnim izrazom. Perilo ostane dišeče dolgo časa, tudi po sušenju v sušilnem stroju. Visoka koncentracija kljub majhni količini zagotovi intenziven vonj v primerjavi z običajnim mehčalcem. Po pranju ne bo dišalo samo perilo, ampak tudi vaš dom. Doziranje: izdelki PUELLA so zelo koncentrirani, zato zadostuje uporaba majhne količine, zaradi tega pa so prijazni do vašega pralnega stroja (en odmerek = 5 ml/4 kg perila). Pozor: Izdelek je namenjen samo za pralne stroje (predal za mehčalec). V primeru brizganja na drugo površino takoj obrišite z vlažno krpo / sperite z vodo. Primerno za pranje s temperaturo vode do 60 °C. Pri višjih temperaturah vode obstaja nevarnost poškodb plastičnih delov naprave. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.

Imate kakšna vprašanja?

 

Z veseljem vam bomo nanje odgovorili

Odgovori
Izoblikovano za Vaš dom

 

Naši parfemi za perilo izstopajo s svojo sposobnostjo izboljšanja vaše izkušnje pranja perila. Za razliko od običajnih mehčalcev, Puella ne zamaši vašega pralnega stroja in ne poškoduje vlaken perila, s čimer ohranja funkcionalnost vašega perila. Poleg tega vsebuje njihova sestava visok delež dišečih olj, kar zagotavlja intenziven in dolgotrajen vonj.

Nasveti za uporabo in odmerjanje
5
31x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
SB Avatar of author | 1.12.2023
Že več kot leto dni ga uporabljam in sem zelo,zelo zadovoljna...
5
DB Avatar of author | 19.11.2023
Priporocam
5
Avatar of author | 29.10.2023
Moj najljubši. Sicer so pa vsi zelo dišeči. Top, priporočam.
5
DH Avatar of author | 16.9.2023
Zeloo disi.
5
KR Avatar of author | 11.9.2023
Čudovit,obstojen vonj. Priporočam
5
KK Avatar of author | 8.9.2023
Zelo lepo diši vonj ostane že 14 dni
5
BJ Avatar of author | 29.8.2023
Zelo, lepo disijo obleke in ne vsakdanji vonji pricarajo odlicno pravljico disav
5
Avatar of author | 29.8.2023
Čudovit sladek, intenziven vonj, ki se obdrži na oblačilih.
5
VT Avatar of author | 28.8.2023
Zelo prijeten in obstojen vonj. Perilo omamno diši.
5
SS Avatar of author | 13.8.2023
Čudovit vonj res nisem pricakovala da bo tako disalo.Komaj cakam da sprobam se testerje da bom vedela kateri vonj mi se odgovarja.Odlicno res.
5
AP Avatar of author | 8.7.2023
Cudovit sladek, prijeten vonj, dolgo obstojen na oblacilih. Priporocam
5
KR Avatar of author | 2.7.2023
Čudovit vonj. Dolgo obstojen. Priporočam
5
JZ Avatar of author | 1.7.2023
AMAZING!
5
MM Avatar of author | 18.6.2023
Zelo prjetni vonji
5
Avatar of author | 11.2.2023
Zelo zadovoljna, omamen vonj.
Back shopping