Parfum za pranje Puella - First Dream

First Dream Sladka simfonija vanilije in sivke za vaše perilo

Doživite neustavljivo intenzivnost dišave s parfumom za pranje First Dream. Ta razkošna dišava za perilo Puella vam prinaša sladko in osvežujoč vonj. Kombinacija vanilije in sivke bo razveselila vaša čutila pri vsakem pranju.

Izberite med različnimi velikostmi paketov - 1/10/50 ali celo 100 pranj.

 

Variant
Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Choose variant
29,99 € from 0,99 € - - - –3 % up to –3 % 0,99 € 7,99 € 19,99 € 28,99 € from 0,99 €
Category: Parfumi za pranje
Puella Parfum za pranje - First Dream
1/10/50/100 pranj
29,99 € from 0,99 € - - - –3 % up to –3 %

S parfumom za pranje perila First Dream znamke Puella ustvarjate svoj slog in vzdušje doma. Če hrepenite po edinstveni izkušnji pranja perila, ne oklevajte – naročite dišavo First Dream že danes in spremenite svoje dni pranja v uresničitev sanj.

Parfem za pranje perila Puella je najdišeča alternativa običnim mehčalcem, ki morda niso vedno primerni za vse vrste perila. Naš revolucionarni vonj za perilo, ki temelji na dišavnih oljih, predstavlja edinstveno sestavo, primerno za vsako tkanino pod soncem.

Dišeča olja za perilo Puella so pravi preobrat z njihovo močno in dolgotrajno intenzivnostjo. Vaše perilo ne bo samo sveže, ampak bo prekipevalo od dišave. Brez skrbi dajte perilo v sušilnik! Ti vonji za perilo ne bodo samo oživili vaše garderobe, temveč bodo pretvorili vaš celoten dom v oazo čudovitega in aromatičnega blaženstva.

Le malo našega visoko koncentriranega oljnega parfuma je dovolj za čudeže, zaradi česar je izjemno učinkovit izdelek. Vaše perilo bo ohranilo čudovit vonj, ki traja dlje.

Doziranje: Samo 5 ml je dovolj za 4 kg perila. Uporabite naš praktičen Puella zamašek za natančno doziranje. Več informacij najdete tukaj.

Ne pozabite! Parfum za perilo vlijte samo v predal za mehčalec. Oljnih parfumov ne vlijte neposredno v boben pralnega stroja ali sušilca.

 

Zakaj izbrati izdelke Puella? Razkrivamo prednosti:

  • Najvišja kakovost in standardi – Naši izdelki sledijo najvišjim standardom kakovosti in so v skladu s strožjimi normami EU predpisov.

  • Veganska sestava – Zavezani smo etičnim praksam. Naši izdelki so izključno veganski in nikoli niso testirani na živalih.

  • Intenzivnost – V primerjavi s tradicionalnimi mehčalci je za eno pranje dovolj samo 5 ml našega parfuma. Ta majhna doza zagotavlja izjemno dišavo, s čimer prihranite denar in prostor za shranjevanje.

  • Unikatnost – Naši parfumi za perilo ustvarjajo dolgotrajne vonjave, ki vaša oblačila ovijejo v zapeljivo avro. Vaša oblačila bodo dišala očarljivo, zanesljiv spremljevalec več dni.

  • Vsestranskost – Naši vonji ustrezajo vsem vrstam tkanin, vključno s športnimi in funkcionalnimi oblačili. Ne glede na oblačilo, bodite prepričani, da bo aroma ostala intenzivna in prijetna.

  • Kompaktna embalaža – Majhna in praktična, naša embalaža ne zavzema veliko prostora v omari. Enostavno jo pospravite, vedno pri roki za hitro osvežitev vaše garderobe.

  • Trajnost – Z našimi izdelki boste uživali v dolgotrajni svežini in vonju vašega perila. Lahko ga celo sušite v sušilnem stroju brez skrbi, da bi vonj izginil. Naša značilna dišava ostane tudi po sušenju.

 

Dermatološko testirano

Podjetje PUELLA je svoje parfume za pranje podvrglo dermatološkim testiranjem, ki je standardno rezervirano za kozmetične izdelke. Vendar pa je pomembno opozoriti, da je uporaba parfumov za pranje enaka kot uporaba običajnih mehčalcev in se razlikuje od tradicionalnega nanašanja kozmetičnih izdelkov neposredno na kožo. Kljub tej razliki je bilo testiranje parfumov uspešno, kar potrjuje, da so ti izdelki varni za kožo in primerni za njihovo namensko uporabo ob pravilnem odmerjanju in ravnanju.

Dermatološko testiranje parfumov za perilo Puella za PUELLAvone, s. r. o., je izvedel CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o., dne 27.09.2023. Na voljo za prenos tukaj: preveden dokument, izvirni dokument.

 

 

Upoštjevamo pošteno sestavo in kakovost naših izdelkov
Ne vsebuje
težkih kovin
Vegan
in cruelty free
Brez nano delcev
in mikroplastike
Brez parabenov

Parfumi za perilo ne vsebujejo: težkih kovin, ostankov onesnaženja, natrijevega klorida, dioksana, snovi s posebno skrbjo (SVHC), parabenov, snovi s trajnimi, bioakumulativnimi in strupenimi lastnostmi (PBT) ter vPvB snovi, mikroplastike ali nano delcev.

Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bil testiran na živalih.

Imate kakšna vprašanja?

 

Z veseljem vam bomo nanje odgovorili

Odgovori
Izoblikovano za Vaš dom

 

Naši parfemi za perilo izstopajo s svojo sposobnostjo izboljšanja vaše izkušnje pranja perila. Za razliko od običajnih mehčalcev, Puella ne zamaši vašega pralnega stroja in ne poškoduje vlaken perila, s čimer ohranja funkcionalnost vašega perila. Poleg tega vsebuje njihova sestava visok delež dišečih olj, kar zagotavlja intenziven in dolgotrajen vonj.

Nasveti za uporabo in odmerjanje

Pomembne informacije o izdelku

 

Te informacije vključujejo standardna zakonska opozorila za to vrsto izdelka:

 

First Dream – Sivka in vanilija (Sladek vonj).
UFI:VXE6-AW59-Y20E-1GX8
PUELLA – parfum za pranje, najbolj dišeče nadomestilo mehčalca, ki je razvito na osnovi aromatičnih olj. Skupaj z drugimi pomembnimi elementi ustvarja unikaten sestav, zaradi katerega so izdelki Puella posebni s svojim intenzivnim izrazom. Perilo ostane dišeče dolgo časa, tudi po sušenju v sušilnem stroju. Visoka koncentracija kljub majhni količini zagotovi intenziven vonj v primerjavi z običajnim mehčalcem. Po pranju ne bo dišalo samo perilo, ampak tudi vaš dom. Doziranje: Parfum doziramo v predal za mehčalec v razmerju 5 ml/4 kg perila. Pozor! Izdelek je namenjen samo za pralne stroje (predal za mehčalec). V primeru brizganja na drugo površino takoj obrišite z vlažno krpo / sperite z vodo. Primerno za pranje s temperaturo vode do 60 °C. Pri višjih temperaturah vode obstaja nevarnost poškodb plastičnih delov naprave. Vsebuje: 4-terc-butilcikloheksil acetat; linalool; linalil acetat; heksil salicilat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; heksilcinamaldehid; kumarin; citronelol; evgenol; undec-10-enal; d-limonen; geranil acetat; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; δ-damascenon. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.
 
*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo. 
5
43x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
JZ Avatar of author | 26.12.2023
Najboljši
5
LB Avatar of author | 19.12.2023
*****
5
GV Avatar of author | 12.12.2023
Super
5
DU Avatar of author | 28.11.2023
Perilo, ki diši in diši in diši.... Vredno vsakega centa.
5
PL Avatar of author | 27.11.2023
Najboljša in najlepša vonjava za oblačila,hkrati pa tudi zelo obstojna. Priporočila bi jo vsem ki obožujejo dišeča oblačila.
5
M Avatar of author | 20.11.2023
Moj najljubši vonj. Obleka res ful dolg cajta diši. Pa še stanovanje lepo diši. Sem prav pogrešala ta vonj, ko nisem imela Puelle.
5
MM Avatar of author | 29.10.2023
Bomba!!!! Probajte!!
5
MF Avatar of author | 20.10.2023
V redu zadeva, za mene in moj stroj bolj obstojna, kot mehčalci.
5
P Avatar of author | 16.10.2023
Prekaša vsa pričakovanja, ne samo da diši perilo, še stanovanje diši...ga ne zamenjam
5
NK Avatar of author | 11.10.2023
Super disi
5
DM Avatar of author | 9.10.2023
Verry Good 5,0
5
D Avatar of author | 1.10.2023
Upravičil vsa moja pričakovanja. Perilo še dolgo lepo diši.
5
AF Avatar of author | 24.9.2023
Lepo diši zadovoljna
5
BT Avatar of author | 20.9.2023
Super je preporačam cela hiša diši
5
LN Avatar of author | 27.8.2023
Hudo in daleč najboljši in najlepši vonj. Je obstojen in tudi ob uporabi v sušilnem stroju vonj obstane.
5
M Avatar of author | 15.8.2023
Noro lep vonj, po katerem diši celotno stanovanje
5
JT Avatar of author | 23.7.2023
Wery good product, the parfumes feel vera loong time after wash, I'm satisfied with the product se keep using it
5
RG Avatar of author | 4.6.2023
NORO DIŠI ZE KO SE PERILO PERE,IN SE TEDNE PI TEM KO JIH VZAMEŠ IZ OMARE PRIPOROČAM
5
MH Avatar of author | 30.4.2023
Super je, priporočam, celo stanovanje diši
5
B Avatar of author | 8.1.2023
Super,diši cela hiša.
5
AJ Avatar of author | 3.12.2022
????
Back shopping