Gel za pranje Puella

Gel za pranje Puella - Univerzalni gel za pranje primeren za vse vrste perila z visoko koncentracijo čistilnih sredstev.

Lastnosti gela za pranje PUELLA:

  • Gel za pranje je primeren za pranje vseh vrst perila.
  • Učinkovito deluje kot čistilno sredstvo, vaše perilo pa po pranju pusti čisto in sveže.
  • Ima nežen in nevtralen vonj, ki omogoča, da se vonj perila in drugih mehčalcev za tkanine popolnoma izrazi.
  • Ohranja barve in je nežen do oblačil.
  • Učinkovito odstranjuje tudi najtrdovratnejše madeže.
  • Ustrezen za vse vrste pralnih strojev.
  • Oblikovan za popolno harmonijo vonjev s Puella vonji za pranje perila.
  • Kompaktna embalaža.

Navodila za uporabo: Gel za pranje dodajte v predal za detergent vašega pralnega stroja v razmerju 10 ml koncentrata na vsakih 4 kg perila. 10 ml ustreza četrtini čepa embalaže.

Variant
Trenutno razprodano, izberite drugo različico/izdelek
33,99 €
Category: Vsi izdelki

PUELLA GEL ZA PRANJE - Doživite popolnost pri pranju z našim inovativnim izdelkom iz naše delavnice. Naša univerzalna formula zagotavlja, da bo vaše perilo vedno ostalo čisto in sveže. Ta močan gel za pranje je zasnovan za vse vrste tkanin, ne glede na to, ali gre za občutljive tkanine ali trpežne materiale. Visoka koncentracija čistilnih sredstev pomeni, da potrebujete le majhno količino izdelka za odlične rezultate. Le 10 ml koncentrata na vsakih 4 kg perila. Zahvaljujoč minimalni dozi ne maši vaše naprave in podaljša njeno življenjsko dobo.

 

VEČ KOT LETO DNI TESTIRANJA - Po intenzivnem testiranju in razvoju PUELLA gela za pranje s ponosom predstavljamo vrhunski izdelek, ki je najboljši v svoji kategoriji. Natančno zasnovan, da bi njegove edinstvene lastnosti popolnoma sovpadale z vonji Puella dišav za perilo. Ta združitev prinaša popolno harmonijo in vašemu perilu nudi nepozaben in dolgotrajen občutek svežine ter luksuznega vonja.

 

Upoštjevamo pošteno sestavo in kakovost naših izdelkov
Ne vsebuje
težkih kovin
Vegan
in cruelty free
Brez nano delcev
in mikroplastike
Brez parabenov

Gel za pranje ne vsebujejo: težkih kovin, ostankov onesnaženja, natrijevega klorida, dioksana, snovi s posebno skrbjo (SVHC), parabenov, snovi s trajnimi, bioakumulativnimi in strupenimi lastnostmi (PBT) ter vPvB snovi, mikroplastike ali nano delcev.

Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bil testiran na živalih.

Imate kakšna vprašanja?

 

Z veseljem vam bomo nanje odgovorili

Odgovori
Izoblikovano za Vaš dom

 

Naš univerzalni gel za pranje PUELLA se izkaže z učinkovitostjo. Za razliko od običajnih gelov za pranje se ponaša z znatno višjo koncentracijo čistilnih sredstev, kar omogoča kompaktno pakiranje in manjše odmerke, hkrati pa zagotavlja popolno čistočo rezultatov. Tisto, kar naredi gel za pranje PUELLA še posebej izjemnega, je njegova sposobnost harmoničnega sodelovanja z vonjem PUELLA parfumov za pranje perila.

Nasveti za uporabo in odmerjanje

Pomembne informacije o izdelku 

Te informacije vključujejo standardna zakonska opozorila za to vrsto izdelka:

 

 
UFI:JV53-21C1-100V-WKUS
Gel za pranje perila Puella - univerzalen, visoko učinkovit koncentriran detergent za vse vrste tkanin. Zasnovan je tako, da ustvari popolno harmonijo v kombinaciji s parfumi za perilo Puella. Nevarnost! Sestavine: benzensulfonska kislina, C10-13-alkilni derivati, natrijeve soli. Povzroča draženje kože. Povzroča hude poškodbe oči. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke in prizadete dele telesa. Preprečiti sproščanje v okolje. Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite zdravnika. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi. Sestavine: subtilisin, parfumska sestava, reakcijska mešanica: 5-kloro-2-metil-2H-izotiazol-3-on [številka EC 247-500-7] in 2-metil-2H-izotiazol-3-on [številka EC 220-239-6] (3:1). Lahko povzroči alergijsko reakcijo. 5–< 15 % anionskih površinsko aktivnih snovi, 5– <15 % polikarboksilatov, < 5 % fosfonatov, < 5 % amfoternih površinsko aktivnih snovi, <5 % mila, encimi, optična belila, parfum, metilkloroizotiazolinon, metilizotiazolinon.
 
*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
JJ Avatar of author | 24.1.2024
Zelo lepo diši,odličen.
5
Avatar of author | 12.12.2023
Odlicno opere oblačila, perfektno diši! Pohvalno!
5
ZD Avatar of author | 8.11.2023
Odlično! Zdaj diši cela hiša.
Back shopping