Darilni bon Puella

Puella Darilni bon - odkrijte veselje obdarovanja z našimi darilnimi boni.

Iščete idealno darilo, ki bo uresničilo želje prejemnika? Darilni bon ponuja neskončne možnosti, zagotavljajoč, da vsak najde nekaj, kar ima rad.

Zakaj izbrati naš Darilni bon?

 • Široka ponudba – Prejemnik si lahko izbere točno tisto, kar si želi, iz naše raznolike ponudbe.

 • Prilagodljivost – Lahko se uporabi za nakup določenih izdelkov ali kot popust pri skupni vrednosti nakupa.

 • Enostaven nakup – Nekaj klikov je vse, kar je potrebno, in vaše darilo je pripravljeno.

 • Elektronska dostava – Bon vam bo dostavljen po elektronski pošti kot datoteka PDF, ki jo lahko natisnete ali posredujete osebi, ki jo želite razveseliti.

 

Variant
Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Choose variant
10 € 30 € 50 € 100 € from 10 €
Category: Vsi izdelki

Prinesite veselje svojim najdražjim z darilnim bonom, ki jim omogoča ne le nakup dišečih izdelkov, temveč tudi svobodo in veselje lastnih izbir. Pustite jim, da raziskujejo vse čudovite možnosti, ki jih ponuja naša spletna trgovina!

 

Pogoji nakupa in uporabe darilnih bonov:

 • Posamezni nakup bonov: Če v košarico dodate le darilni bon, bo dostavljen na vaš e-naslov v 12 urah od nakupa. Bon je poslan po odpremi računa in potrditvi naročila.
 • Nakup s tovarino: Če kupite bon skupaj z drugimi izdelki, bo dostavljen na vaš e-naslov v 24 urah po uspešnem prejemu paketa. Bon je poslan po odpremi računa in potrditvi naročila.
 • Ločen nakup: V vaši košarici lahko imate le en bon določene vrednosti. Če vas zanimajo večji boni, jih je treba kupiti posamično.
 • Prejemanje bona: Bon je poslan izključno v elektronski obliki na e-naslov, ki ste ga navedli med ustvarjanjem naročila.
 • Veljavnost: Darilni bon velja največ 1 leto in ga je mogoče unovčiti za vse izdelke.
 • Uporaba: Bon vsebuje edinstveno kodo, ki jo je treba vnesti v polje "Vstavi kupon" v košarici, in vrednost bona se bo samodejno odštela od skupne vrednosti naročila. Na eno naročilo se lahko uporabi le en darilni bon. Če želite uporabiti več darilnih bonov, se obrnite na našo službo za podporo strankam.


Naše priporočilo:


Varnost:
 Vaš kupljeni bon je vreden izdelek, ki postane popolnoma funkcionalen takoj po dostavi. Kljub temu je pomembno, da z bonom ravnate odgovorno. Da bi prejemnik lahko v celoti užival v darilu, priporočamo, da sledite tem smernicam:

 • Ohranite varnost bonov: Poskrbite, da bo bon dostopen samo vam in namenjenemu prejemniku. Preprečite nepooblaščen dostop.
 • Odgovornost za izgubo ali zlorabo: V primeru izgube ali zlorabe bona odgovornost nosi kupec. Prosimo, ohranite varnost svojega darila.
 • Reklamacije na bon: Če postane bon neveljaven zaradi izgube, zlorabe ali neupoštevanja varnostnih navodil, v skladu s splošnimi pogoji ni mogoče uveljavljati nobenih zahtevkov ali povračil.  

(Dodatne informacije)

 

 

 

 

Imate kakšna vprašanja?

 

 Z veseljem vam bomo nanje odgovorili

Odgovori
Vas zanima naša ponudba?

 

PUELLA upoštjeva pošteno sestavo in kakovost izdelkov. Vedno smo verjeli, da naši napori ne smejo biti zadovoljni z povprečnostjo. Naša strast do ustvarjanja visokokakovostnih izdelkov nas neprestano vzpodbuja naprej. Sodelujemo s strokovnjaki, raziskujemo nove poti in se ne bojimo spreminjati pravil igre. Naša blagovna znamka si je pridobila zaupanje tisočih zadovoljnih strank iz desetih držav, ki so nam podarile več kot 25.000 ocen.

Nasveti za uporabo in odmerjanje

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:
Back shopping