Odkrijte prednosti gela za pranje Puella v različnih velikostih

Za barvna, bela ali črna oblačila? Za občutljiva ali trpežna oblačila? Z gelom Puella vam ni treba sprejemati zapletenih odločitev. Primeren je za vse vrste tkanin in zagotavlja prijeten vonj. Zahvaljujoč trem novim velikostim lahko izbirate glede na potrebe vašega gospodinjstva, ne glede na to, ali perete pogosto ali občasno ali če imate več članov v gospodinjstvu.

vonj čistega perila (vir: Adobe Stock)

 

5 prednosti gela za pranje Puella

Kakšne koristi lahko nudi gel za pranje? Morda boste presenečeni. 

 

1. Nežna nega za vaša oblačila

Gel za pranje Puella vsebuje posebne detergente in encime, ki učinkovito odstranjujejo umazanijo in neprijetne vonjave tudi pri nizkih temperaturah. Primeren je za ročno in avtomatsko pranje ter nežno očisti in zaščiti barve in teksturo tkanin. Zahvaljujoč temu lahko z njim perete občutljiva, športna ali otroška oblačila.

 

2. Enostavno se kombinira z mehčalcem ali parfumom

Ste že kdaj doživeli, da se vonji gela za pranje in mehčalca niso ujemali? Gel Puella ima nežen, nevsiljiv vonj, ki omogoča, da izstopajo drugi izdelki za nego perila, zato ga lahko kombinirate s katerimkoli mehčalcem ali parfumom za pranje.

 

3. Za manjše in večje količine oblačil

Puella gel za pranje je na voljo v različnih pakiranjih - 1 l, 0,5 l in 250 ml, odvisno od velikosti gospodinjstva, količine perila in pogostosti pranja.

 

Katero količino gela za pranje izbrati in zakaj?

 

  • Če imate večjo družino ali potrebujete gel za pranje za zahtevnejše pranje, priporočamo izbiro 1 l pakiranja. Zadošča za 100 pranj, odvisno od trdote vode in količine umazanega perila. 
  • Za manjše družine priporočamo 500 ml embalažo, ki zadostuje za približno 50 pranj. Vsebuje enako količino učinkovin kot 1l embalaža, zato bo vaše perilo enako čisto in sveže.
  • Najmanjše pakiranje s prostornino 250 ml je idealno, če živite sami ali s partnerjem in se umivate manj pogosto. Ta paket zadostuje za približno 25 pranj, odvisno od trdote vode. 250 ml embalaža je odlična izbira tudi za potovanja.

 

4. Kakovostna in neškodljiva sestava 

Gel za pranje ne vsebuje težkih kovin in je primeren za alergike. V njem ne boste našli mikroplastike, zato ga lahko brez skrbi uživate tudi vegani.

 

5. Primerno za vse vrste pralnih strojev 

Gel za pranje Puella lahko uporabljate v različnih modelih in znamkah pralnih strojev, ne glede na to, ali gre za pralne stroje s sprednjim polnjenjem, pralne stroje z zgornjim polnjenjem ali visoko učinkovite (HE) pralne stroje, ki zahtevajo posebna pralna sredstva z nizko stopnjo pene. Gel je učinkovit pri različnih programih pranja, vključno z nežnim pranjem, intenzivnim pranjem ali varčnimi in ekološkimi programi.

 

pranje v pralnem stroju (vir: Adobe Stock)

 

Prednosti uporabe gela za pranje namesto praška

V čem je gel za pranje boljši od praška?

 

Manjša poraba, večja vzdržljivost

Geli za pranje so bolj koncentrirani kot pralni praški, kar pomeni, da jih za enako količino perila potrebujete manj.

 

Temeljito raztapljanje

Za razliko od praškov, geli ne puščajo belih madežev na oblačilih in ne mašijo pralnih strojev. Če imate trdo vodo, so geli boljša izbira, ker ne tvorijo kalcijevega filma.

 

Brez strahu pred razlitjem pri doziranju

Gel je v tekoči obliki, kar omogoča enostavno vlivanje neposredno v dozirnik detergenta. Zato je lažje izmeriti natančno količino v primerjavi s praškom. Preprosto nalijte želeno količino gela glede na količino perila in stopnjo umazanosti. Navodila lahko vedno najdete na embalaži.

 

Učinkovito odstranjevanje madežev

Gel za pranje vsebuje koncentrirane sestavine, ki učinkovito odstranjujejo madeže in zagotavljajo čistočo tkanin. Gel prodre globoko v vlakna, zaradi česar so popolnoma čista in osvežena oblačila s prijetnim vonjem.

 

obarvane in bele tkanine (vir: Adobe Stock)

 

Učinkovito tudi pri kratkih ciklih

Za razliko od praška, gel deluje takoj od začetka pranja in tako dosega visoko učinkovitost tudi pri kratkih ciklih pranja.

Ne glede na to, ali imate doma veliko barvnih oblačil, je črna glavna stvar v vaši omari ali brskate po kupih otroških oblačil, se gel za pranje Puella spopade z vsako vrsto in barvo tekstila.

Back shopping