Dišeči obesek Puella

Puella Dišeči obesek - Osvežujoč vonj za vsak dan

Lastnosti izdelka:

  • Intenziven, dolgotrajen in karakterističen vonj parfumov PUELLA
  • Privlačen dizajn
  • Vrhunsko embalažo
  • Univerzalna uporaba: za avto, za omaro, za prtljago, za torbico, za telovadnico, za kopalnico...

Navodila za uporabo: Puella Dišeči obesek je namenjen odišavljanju vašega doma. Preprosto ga odprite in obesite v omaro ali na vzvratno zrcalo. Če se vam zdi, da je vonj preintenziven, pustite obesek v njegovi embalaži in odprite samo zgornji del. Vonj se bo postopoma sproščal in postal manj intenziven.

Variant
Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Choose variant
4,99 €
Category: Vsi izdelki

Pozdravite čudovite vonjave z dišečimi obeskami Puella v obliki kapljice. So nujen dodatek za vse, ki uživajo v obkrožanju s svojstvenimi in prijetnimi vonji. Ti obeski so izdelani iz papirja, dišečih olj in obogateni z visokokakovostnimi sestavinami, ki dodajo pridih razkošja vašemu domu in nevtralizirajo vsak neprijeten vonj. Ali želite osvežiti svojo omaro, kopalnico ali avto? Ti obeski so enostavni za uporabo in bodo napolnili vsako sobo ali prostor s prijetnim vonjem.

 

Iz naše čarobne kolekcije dišav lahko izberete tisto, ki popolnoma ustreza vašemu razpoloženju in stilu:

  • First Dream: Sprostite se ob kombinaciji sivke in vanilije, ki vas bo nežno božala s sladkim vonjem in sprostila napetost.
  • JaLu: Osvežujoči cvetni toni, pomešani z energijskim citrusnim vonjem za buden in svež začetek dneva.
  • Double Y: Blaga aroma cveta Ylang-Ylang prinaša mir in harmonijo, skupaj s svežimi akordi.
  • Emija: Prepustite se svojim čutilom v očarljivem vonju, ustvarjenem z medsebojnim prepletanjem sadnih in začinjenih tonov, ki vzbujajo toplino in senzualnost.
  • Frayo: Sladko-sveža kombinacija vas bo presenetila s svojo vitalnostjo in energičnostjo.
  • Queenka: Vonj sadja in cvetja se združita v čudovito harmonijo in ustvarita najslajši vonj, ki si ga lahko zamislite. 

Upoštjevamo pošteno sestavo in kakovost naših izdelkov
Ne vsebuje
težkih kovin
Vegan
in cruelty free
Brez nano delcev
in mikroplastike
Brez parabenov

Dišeči obesek ne vsebujejo: težkih kovin, ostankov onesnaženja, natrijevega klorida, dioksana, snovi s posebno skrbjo (SVHC), parabenov, snovi s trajnimi, bioakumulativnimi in strupenimi lastnostmi (PBT) ter vPvB snovi, mikroplastike ali nano delcev.

Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bil testiran na živalih.

Imate kakšna vprašanja?

 

Z veseljem vam bomo nanje odgovorili

Odgovori
Izoblikovano za Vaš dom

 

Doživite moč vonja z dišečimi obeskami Puella. Uporaba dišečih obeskov v vašem domu ali avtomobilu vam prinese več koristi, kot so povečanje pozitivne energije in razpoloženja ter odprava neprijetnih vonjav. Vonj vašega doma je prav tako pomemben kot njegov izgled ali dekoracija. Dovolite, da edinstveni vonji Puella spremenijo deljene trenutke v nepozabne izkušnje, ustvarjajoč vabljivo vzdušje za vaše goste ali sopotnike.

Pokaži več izdelkov

Pomembne informacije o izdelku

Te informacije vključujejo standardna zakonska opozorila za to vrsto izdelka:
 
 
Dišeči obesek First Dream – Sivka in vanilija (Sladek vonj).
UFI:HRPV-604W-E00C-1RHM
Dišave za avtomobile in garderobe. Pozor! Vsebina: 4-terc-butilcikloheksil acetat; linalol; linalilacetat; heksil salicilat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; α-heksilcinamaldehid; kumarin; citronelol; evgenol; undec-10-enal; d-limonen; geranil acetat; 3-p-kumenil-2-metilpropionaldehid; δ-damaskon. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Preprečiti sproščanje v okolje. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.
 
*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
 


Dišeči obesek JaLu - Rože in citrusi (Svež vonj).
UFI:CWPV-60HQ-100C-CEPR
Dišave za avtomobile in garderobe. Pozor! Vsebina: 4-terc-butilcikloheksil acetat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; 2-metilundekanal; dodekanal; alil-3-cikloheksilpropionat; citronelol; 3-p-kumenil-2-metilpropionaldehid; evgenol; linalol; 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid; evkaliptol; d-limonen. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Preprečiti sproščanje v okolje. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.

*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
  
 
 
Dišeči obesek Double Y - Vonj cveta Ylang Ylang (Svež vonj).
UFI:9JPV-50S3-T00D-Q2CG
Dišave za avtomobile in garderobe. Pozor! Vsebina: Heksil salicilat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; linalol; dodekanal; 2-metilundekanal; 3-p-kumenil-2-metilpropionaldehid; evgenol; kumarin; indeno(4,3 A-B)dekahidro-2,2,7,7,8,9,9-heptametil-furan; citral; 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid; metil 2,4-dihidroksi-3,6-dimetilbenzoat; metilcinamat; geranil acetat; izoeugenol; δ-damaskon. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Preprečiti sproščanje v okolje. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.
 
 *Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
 
 

Dišeči obesek EmiJa - Sadno-začinjeni vonj.
UFI:CNPV-P0FH-300V-CDXJ
Dišave za avtomobile in garderobe. Pozor! Vsebina: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; benzil salicilat; linalol; α-heksilcinamaldehid; linalilacetat; piperonal; α-metil-1,3-benzodioksol-5-propionaldehid; citronelol; geraniol; 4-terc-butilcikloheksil acetat; d-limonen; geranil acetat; 1,2,3,5,6,7-heksahidro-1,1,2,3,3-pentametil-4H-inden-4-on; δ-damaskon. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Preprečiti sproščanje v okolje. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.

*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
 
 
  
Dišeči obesek Frayo - Cvetlično-sadni vonj (Svež vonj).
UFI:0TPV-P0U9-Q00V-P33P
Dišave za avtomobile in garderobe. Pozor! Vsebina: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; benzil salicilat; α-heksilcinamaldehid; linalol; d-limonen; citronelol; kumarin; linalilacetat; 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid; (etoksimetoksi)ciklododekan; 1-(2,6,6trimetil-1,3-cikloheksadien-1-il)-2-buten-1-on; izoeugenol. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Preprečiti sproščanje v okolje. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.

*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
 
 
  
Dišeči obesek Queenka – Sadno-cvetlični vonj (Najslajši vonj).
UFI:W0QV-Q073-A00U-0S8T
Dišave za avtomobile in garderobe. Pozor! Vsebina: α-heksilcinamaldehid; linalol; linalilacetat; benzil salicilat; 4-terc-butilcikloheksil acetat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; heksil salicilat; d-limonen; [3R-(3α,3aβ,6β,7β,8aα)]-oktahidro-6-metoksi-3,6,8,8tetrametil-1H-3a,7-metanoazulen; 3-p-kumenil-2-metilpropionaldehid; 1,2,3,5,6,7-heksahidro-1,1,2,3,3-pentametil-4H-inden-4-on; citronelol; 7-hidroksicitronelal; kumarin; α-metil-1,3-benzodioksol-5-propionaldehid; α-damaskon; β-pinen. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Preprečiti sproščanje v okolje. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.  
 
*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
5
9x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
DR Avatar of author | 28.6.2024
V avtu lepo diši po svežem.
5
PV Avatar of author | 20.5.2024
Diši celo stanovanje
5
B Avatar of author | 26.1.2024
Z veseljem se narocim,v avtu zelo disi✨
5
E Avatar of author | 22.1.2024
Odličen vonj
5
Š Avatar of author | 14.12.2023
Obešanka zelo lepo diši. Otroci obožujejo nov vonj v avtu.. ko se razdiši, kupim novega 🙂
5
PN Avatar of author | 30.11.2023
Piresica 24 velenje
Back shopping