Parfum za dom Puella

Odkrijte novi najdišeči svet dišav z znamko Puella! Prinašamo vam luksuzne dišave za dom, ki bodo postale neločljiv del vašega doma. Naše dišave za dom vam bodo omogočile ustvarjanje popolne atmosfere polne elegance in udobja.

Naši izdelki so posebej zasnovani za uporabo v gospodinjstvu, bodisi da želite osvežiti tkanine, kavč, notranjost vašega avtomobila ali preprosto ustvariti prijetno vzdušje v celotnem domu.

Cena velja za en kos parfuma za dom, dišave se v košarico dodajajo posamezno.

Variant
Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Trenutno razprodano, izberite drugo različico/izdelek Trenutno razprodano, izberite drugo različico/izdelek Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Choose variant
7,99 € 7,99 € 7,99 € 7,99 € 7,99 € 7,99 € 17,99 € 17,99 € 17,99 € 17,99 € 17,99 € 17,99 € from 7,99 €
Category: Dišave za dom

Doživite pravi senzorični spektakel z našimi parfumi za dom! Vsak vonj je skrbno ustvarjen, kar odseva našo preprosto filozofijo – v vaš dom prinašati samo najboljše. Osredotočili smo se na ustvarjanje dišav za dom, ki ponujajo pridih razkošja, spreminjajoč vaš prostor v oazo prijetnih arom. Prepustite se razkošju udobja, kjer je vsak vdih potovanje do blaženosti.

Izberite iz naše široke ponudbe dišav:

  • First Dream - prodoren sivka v kombinaciji z nežno vanilijo ustvarja sladko harmonijo, ki bo razveselila vaše čute.
  • JaLu - rože se mešajo z osvežilnimi toni citrusov, kar prinaša prijetno in svežo atmosfero vašim prostorom.
  • Double Y - vonj cveta ylang ylang zagotavlja, da bo vaš dom dišal čudovito in čisto.
  • Emija - sadno-začinjena dišava doda toplino in eksotično vzdušje vašim prostorom.
  • Frayo - cvetno-sadna dišava zagotavlja, da bo vaš dom poln vitalnosti in življenja.
  • Queenka - sadno-cvetna dišava, najslajša od vseh, prinaša sladko in neustavljivo atmosfero vašemu domu.

Pakiranje v velikosti 10 ml bo trajalo 60 uporab, pakiranje v velikosti 50 ml pa bo zadostovalo za 300 uporab, kar pomeni, da boste lahko uživali v vonju dolgo časa, medtem ko se širi po celotnem vašem gospodinjstvu.

Uporaba: Preprosto pritisnite razpršilec, da sprostite izdelek. Pri uporabi priporočamo, da ohranite minimalno razdaljo od 10 - 15 cm od površin.

Ustvarite popolno vzdušje v svojem domu z najboljšimi Puella dišavami za dom. Prepustite se razkošnim vonjem, ki prinašajo udobje in eleganco vašemu prebivališču.

 

Upoštjevamo pošteno sestavo in kakovost naših izdelkov
Ne vsebuje
težkih kovin
Vegan
in cruelty free
Brez nano delcev
in mikroplastike
Brez parabenov

Parfum za stanovanje ne vsebujejo: težkih kovin, ostankov onesnaženja, natrijevega klorida, dioksana, snovi s posebno skrbjo (SVHC), parabenov, snovi s trajnimi, bioakumulativnimi in strupenimi lastnostmi (PBT) ter vPvB snovi, mikroplastike ali nano delcev.

Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bil testiran na živalih.

Imate kakšna vprašanja?

 

Z veseljem vam bomo nanje odgovorili

Odgovori
Izoblikovano za Vaš dom

 

PUELLA parfumi za stanovanje (v obliki razpršilca) so razkošni in prijetni vonji, namenjeni vašemu domu. Naša posebna formula je prilagođena, da vam nudi občutek svežine in čistoče v vašem okolju. Dišave za dom so na voljo v vseh vaših najljubših vonjih.

Pokaži več izdelkov

Pomembne informacije o izdelku  

Te informacije vključujejo standardna zakonska opozorila za to vrsto izdelka:

 
Parfum za dom First Dream – Sivka in vanilija (Sladek vonj).
UFI:WRUJ-J9R9-T002-RMHT
UNIVERZALNI PARFUM ZA STANOVANJE. Puella dišave v obliki pršil za vsakodnevno uporabo. Poseben parfum, razvit za gospodinjstvo. Primerno za tekstil, kavče, avtomobile ali za osvežitev notranjosti. Nevarnost! Vsebuje: linalol, 4-terc-butilcikloheksil acetat, heksil cinamaldehid, kumarin, linalil acetat, heksil salicilat, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.
 
*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
 
 
 
Parfum za dom JaLu – Rože in citrusi (Svež vonj).
UFI:M0VJ-29TG-Q00J-RN90
UNIVERZALNI PARFUM ZA STANOVANJE. Puella dišave v obliki pršil za vsakodnevno uporabo. Poseben parfum, razvit za gospodinjstvo. Primerno za tekstil, kavče, avtomobile ali za osvežitev notranjosti. Nevarnost! Vsebuje: 4-terc-butilcikloheksil acetat, aldehid C12 MNA, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.
 
*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
 
 
 
Parfum za dom Double Y – Vonj cveta Ylang Ylang (Svež vonj).
UFI:HXUJ-K943-E002-29PX
UNIVERZALNI PARFUM ZA STANOVANJE. Puella dišave v obliki pršil za vsakodnevno uporabo. Poseben parfum, razvit za gospodinjstvo. Primerno za tekstil, kavče, avtomobile ali za osvežitev notranjosti. Nevarnost! Vsebuje: heksil salicilat, linalol, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.
 
*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
 
 
 
Parfum za dom EmiJa – Sadno-začinjeni vonj.
UFI:TKUJ-J9CH-6002-EXCP
UNIVERZALNI PARFUM ZA STANOVANJE. Puella dišave v obliki pršil za vsakodnevno uporabo. Poseben parfum, razvit za gospodinjstvo. Primerno za tekstil, kavče, avtomobile ali za osvežitev notranjosti. Nevarnost! Vsebuje: benzil salicilat, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on, heksil cinamaldehid, piperonal, linalol, linalil acetat, 2-metil-3-(3,4-metilendioksifenil)propanal. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.
 
*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
 
 
 
Parfum za dom Frayo – Cvetlično-sadni vonj (Svež vonj).
UFI:APUJ-291W-G00K-38XR
UNIVERZALNI PARFUM ZA STANOVANJE. Puella dišave v obliki pršil za vsakodnevno uporabo. Poseben parfum, razvit za gospodinjstvo. Primerno za tekstil, kavče, avtomobile ali za osvežitev notranjosti. Nevarnost! Vsebuje: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on, heksil cinamaldehid, benzil salicilat, linalol, d-limonen. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.
 
*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo. 
 
 
 
Parfum za dom Queenka – Sadno-cvetlični vonj (Najslajši vonj).
UFI:3UUJ-29EQ-300J-EY3V
UNIVERZALNI PARFUM ZA STANOVANJE. Puella dišave v obliki pršil za vsakodnevno uporabo. Poseben parfum, razvit za gospodinjstvo. Primerno za tekstil, kavče, avtomobile ali za osvežitev notranjosti. Nevarnost! Vsebuje: heksil cinamaldehid, benzil salicilat, 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal, linalol, linalil acetat, 4-terc-butilcikloheksil acetat, heksil salicilat, [3R-(3α,3aβ,6β,7β, 8aα)]-oktahidro-6-metoksi-3,6,8,8-tetrametil-1H-3a,7-metanoazulen, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on, d-limonen, 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstranite vsebino/embalažo v skladu z državnimi predpisi.
 
*Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo. 
5
10x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
MO Avatar of author | 12.3.2024
Zelo zadovoljna!
5
E Avatar of author | 22.1.2024
Oblačila noro dišijo
5
KT Avatar of author | 12.11.2023
Zelo zadovoljna
5
AS Avatar of author | 30.9.2023
Osveži proszor s prekrasnim vonjem.
5
JZ Avatar of author | 30.7.2023
I am very satisfied with the products! They smell amazing!!!
5
NV Avatar of author | 7.7.2023
Super vonj
Back shopping