Kopalna pena

NOVICA: Puella vonjave vam prinašajo novost:

KOPALNA PENA z mega penečim učinkom, na voljo v vseh vaših najljubših vonjihZ Puella peno za kopanje bo dolgočasna rutina postala užitek in veselje za vsakega člana družine. Njena izjemna formula revitalizira, vlaži in zmehča vašo kožo. Dodajte le majhno količino pene v svojo kad in takoj boste potopili v nebesno doživetje.

Uporaba: Za največji učinek penenja v curek vode vlijte 10 ml pene za kopel.

Cena se nanaša na en kos pene za kopanje (vzorec ali verzijo v količini 250 ml), izdelki se dodajo posamično v košarico.

Variant
Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Na zalogi Choose variant
Brand: Puella
0,99 € 0,99 € 0,99 € 0,99 € 0,99 € 0,99 € 14,99 € 14,99 € 14,99 € 14,99 € 14,99 € 14,99 € from 0,99 €
Category: Kopalne pene
Upoštjevamo pošteno sestavo in kakovost naših izdelkov
Ne vsebuje
težkih kovin
Vegan
in cruelty free
Brez nano delcev
in mikroplastike
Brez parabenov

Kopalna pena ne vsebujejo: težkih kovin, ostankov onesnaženja, natrijevega klorida, dioksana, snovi s posebno skrbjo (SVHC), parabenov, snovi s trajnimi, bioakumulativnimi in strupenimi lastnostmi (PBT) ter vPvB snovi, mikroplastike ali nano delcev.

Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bil testiran na živalih.

Imate kakšna vprašanja?

 

Z veseljem vam bomo nanje odgovorili

Odgovori
Izoblikovano za Vaš dom

 

PUELLA kopalna pena je dovršna izbira za tiste, ki si želijo strastnega in sproščujočega doživetja kopanja. Ta čarobna pena je oblikovana, da obogati vašo kopel s svežim vonjem in dodatkom razkošja. Pena ponuja širok spekter očarljivih vonjev, s katerimi ste že seznanjeni z uporabo drugih naših Puella izdelkov.

Pokaži več izdelkov

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:
Back shopping