Parfum Puella - JaLu, 50 ml

Uniseks parfum JaLu združuje vonj sveže mandarine, ledenega evkaliptusa, čistih aldehidnih not in vrtnice, ki se brezhibno razvijajo v harmoniji s cvetom ylang-ylanga, cvetom pomaranče, opojnim sandalovcem, zemeljskim pačulijem in pudrastimi notami.

Očarajte svojo okolico z združitvijo svežine in čistosti v tem elegantnem vonju.

The item has been sold out…
Trenutno razprodano, izberite drugo različico/izdelek
24,99 €
Category: Parfumi
The item has been sold out…
Parfum Puella - JaLu, 50 ml
New

Sestava vonja parfuma

 

Uniseks parfum JaLu je utelešenje izvirnosti, ki očara tako moške kot ženske. Pustite se očarati sladki osvežitvi sadnih sestavin, ovijte se v občutek čistosti, ki ga povzročajo evkaliptusovi in ​​aldehidni toni, svojo eleganco pa poudarite s sandalovino, pačulijem in pudrastimi notami. S to dišavo boste izžarevali samozavest, prefinjenost, pogum in občutek svobode.

 

Specifikacija parfuma

 

Vonj uniseks
Vrsta parfuma čisti, aldehidni
Vrsta vonja sveži, citrusni
Primerno za redno nošenje, posebne priložnosti, zmenke v mestu

 

Sestava vonja parfuma

 

Zgornja nota vrtnica, cvet pomarančevca, ylang-ylang
Srčna nota mandarina, evkalipt, aldehidna nota
Osnovna nota santal, pačuli, praškasta nota

 

Navodila za uporabo: Razpršite parfum na pulzne točke (pulzna območja), kjer se bo postopoma razvil pod vplivom toplote: vrat, notranji del zapestja, notranji del komolca, za ušesi in notranji del kolena. Pri nanosu na zapestja priporočamo, da jih ne drgnete skupaj, temveč jih nežno potrepljajte, saj trenje razgrajuje molekule dišave in popolnoma uniči zgornje note vonja.

Naš nasvet: Za še boljše rezultate priporočamo, da parfum nanesete takoj po tuširanju in uporabi losjona ali kreme za telo. Molekule parfuma se bolje oprimejo navlažene kože.

 

Upoštjevamo pošteno sestavo in kakovost naših izdelkov
Ne vsebuje
težkih kovin
Vegan
in cruelty free
Brez nano delcev
in mikroplastike
Brez parabenov

Parfumi ne vsebujejo: težkih kovin, ostankov onesnaženja, natrijevega klorida, dioksana, snovi s posebno skrbjo (SVHC), parabenov, snovi s trajnimi, bioakumulativnimi in strupenimi lastnostmi (PBT) ter vPvB snovi, mikroplastike ali nano delcev.

Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bil testiran na živalih.

Imate kakšna vprašanja?

 

Z veseljem vam bomo nanje odgovorili

Odgovori
Zasnovano, da izpostavi originalnost vaše osebnosti

 

Odkrijte edinstvene dišave Puella v obliki originalnih parfumov, ki vas ovijejo v dišečo tančico. Steklena flaška vsebuje parfum s petindvajsetodstotno koncentracijo aromatičnih esenc, kar vam omogoča, da uživate v intenzivnem in očarljivem vonju dolgo časa. Obogatite svojo osebno zbirko parfumov s ekskluzivnimi vonji Puella, ki popolno poudarjajo vašo osebnost.

Pokaži več izdelkov

Pomembne informacije o izdelku

 

Parfum Puella - JaLu, 50 ml
Ime proizvajalca: Mandario Company s. r. o., Litevská 8, 100 00 Praga 10, Češka republika.
Trajnost: Navedena na izdelku
Vsebuje: Alcohol denat., Parfum, Aqua, alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool.
* 25% dišavnih esenc
 
* Prikazane informacije se lahko nekoliko razlikujejo od tistih na etiketi izdelka: podvržene so spremembam glede na serijo.
 
 

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:
Back shopping