Način uporabe

Kakšno je doziranje Puella parfumov za pranje?

Za popolne rezultate enostavno vlijte 5 ml koncentrata v predal za mehčalec in dodajte 4 kg perila (5 ml ustreza količini polnega dozirnika v naših steklenicah 500 ml in 250 ml ali dvema polnima dozirnikoma v steklenicah 50 ml; pri enkratnih vzorcih uporabite celotno vsebino 5 ml vrečke).

Doziranje lahko prilagodite glede na svoje preference za močnejši ali blažji vonj.

Za podrobna navodila o doziranju in priporočila za uporabo naših izdelkov obiščite našo stran o Doziranju

Ne poznam vonjev Puella, kateri vonj bi mi priporočili?

Na začetku vam priporočamo enkratne vzorce vseh vonjev, ki jih ponujamo, v setu 6 kosov. Po preizkusu vzorcev lahko izberete vonj, ki vam najbolj ustreza, in nato naročite večjo embalažo.

Kako uporabljati gel za pranje PUELLA?

Glavna naloga univerzalnega pralnega gela PUELLA je učinkovito čiščenje vašega perila, saj gre za koncentrirano in visoko učinkovito čistilno sredstvo, primerno za belo, barvno in temno perilo.

Vaše perilo bo po vsakem pranju sveže in brezhibno. Izdelek ima zelo nežen, nežen in originalen vonj, ki se prenaša na tkanine le z namenom, da jih osveži.

Poleg tega je spretno oblikovan, da popolnoma dopolni naše PUELLA parfume za perilo, zagotavljajoč pralno izkušnjo, ki je tako prijetna kot učinkovita.

Kako pravilno uporabljati Puella parfum za pranje?

Puella parfumi za pranje so alternativo mehčalcem, zato jih odmerjajte izključno v predal za mehčalec v pralnem stroju.

Ali je Puella parfum primeran za pralni stroj?

Puella je izdelek za pranje. Vendar se ne sme uporabljati izven predvidenega predala v pralnem stroju (običajno za mehčalec).

Ali se vonj Puella parfumov ohrani tudi po sušenju perila v sušilnem stroju?

Po pranju perila z našimi izdelki ga lahko tudi posušite v sušilnem stroju, saj ne bo izgubilo svojega vonja niti po sušenju.

Iz česa so narejeni parfumi za pranje?

Naši parfumi za pranje se izstopajo v tem, da, za razliko od običajnih mehčalcev, ne zamašijo pralnega stroja, ne poškodujejo vlaken perila in s tem ne vplivajo na njegovo funkcionalnost.

Poleg tega vsebujejo visok delež dišavnih olj, kar zagotavlja intenziven in dolgotrajen vonj.

PUELLA - Parfumi za pranje ne vsebujejo: težkih kovin, onesnažujočih ostankov, dioksana, SVHC (snovi, ki vzbujajo skrb), parabenov, snovi s trajnimi, biokumulativnimi in toksičnimi lastnostmi (PBT) in vPvB snovi, mikroplastike in nanomaterialov.

Izdelek nosi tudi oznake: Brez testiranja na živalih in Vegansko. Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni testiran na živalih.

Če želite pridobiti več informacij o sestavinah, uporabljenih v izdelkih, vam priporočamo, da preberete njihov ustrezni opis.

Za kaj drugega se lahko uporablja Puella?

Izdelki Puella so namenjeni izključno za uporabo v skladu z vrsto izdelka (za pranje, kopel v peni, dišava za dom).

Puella izdelke priporočamo uporabljati le v skladu z navodili na njihovih etiketah, torej za njihov primarni namen.

So izdelki Puella primerni tudi za funkcionalno oblačilo?

Naš nadomestek za mehčalec je edinstven, saj temelji na olju. Ta formula se razlikuje od običajnih mehčalcev in prinaša posebne prednosti za vaša oblačila.

Zahvaljujoč oljni osnovi je doziranje tega mehčalca veliko manjše. Na ta način prihranite material oblačil in hkrati tudi svoj pralni stroj.

Želimo zagotoviti, da je naš nadomestek za mehčalec primerni tudi za funkcionalna oblačila.

V tem primeru priporočamo pranje oblačil v skladu z navodili, navedenimi na oblačilu, in upoštevanje priporočenega nivoja pranja, ki je tam naveden.

Pomembno je tudi, da se držite navodil za uporabo in doziranje izdelka, ki jih najdete tukaj: www.PUELLAvonjave.si/doziranje

Kako shranjevati izdelke Puella?

Zdelke shranjujte v temnem prostoru, izven dosega otrok.

Ali so izdelki Puella dermatološko testirani?

Tvrtka PUELLA je svoje parfume podvrgla standardnemu dermatološkemu testiranju, ki je običajno za kozmetične izdelke.

Pomembno je omeniti, da je uporaba parfumov za pranje enaka kot uporaba običajnih mehčalcev za perilo in se razlikuje od tradicionalnega nanašanja kozmetičnih izdelkov neposredno na kožo.

Kljub tej razliki je testiranje parfumov bilo uspešno in je potrdilo, da so ti izdelki varni za kožo ter primerni za namenjeno uporabo, kadar se upošteva predpisano odmerjanje in pravilno ravnanje z njimi.

Kako pravilno dozirati Puella parfum za pranje, če imam pralni stroj z funkcijo AutoDose - samodejnim doziranjem mehčalca?

Puella parfum za pranje je zelo koncentriran, zato je njegovo doziranje v primerjavi z običajnimi mehčalci večkrat nižje. Zato je potrebno nastaviti avtomatsko doziranje pralnega stroja tako, da je privzeta količina za eno dozo 5 ml na 4 kg perila. Za pravilno prilagoditev tega razmerja, sledite navodilom, ki so navedena v priročniku za uporabo pralnega stroja, ali se obrnite na proizvajalca vašega specifičnega modela pralnega stroja.

Nasvet: Če imate težave pri nastavljanju razmerja za zagotavljanje pravilnega doziranja Puella parfuma, se prepričajte, da je predal za mehčalec prazen in ne vsebuje nobenega drugega mehčalca. Nato v predal nalijte potrebno količino parfuma in dodajte enako količino vode, da ustreza volumnu ene standardne doze v avtomatskem doziranju pralnega stroja (če vaš model pralnega stroja to omogoča).

Pri uporabi tega postopka pralni stroj samodejno dozira le vlivano količino Puella parfuma med vsakim pranjem. Upoštevajte, da je treba to doziranje ponoviti pred vsakim novim pranjem.

12 items total
Back shopping