Način uporabe

Ali lahko parfumi za pranje Puella poškodujejo pralni stroj?

Naši parfumi za pranje, ki nadomeščajo običajne mehčalce, so koncentrirani. Po navodilih na etiketi izdelka naj njihova vsebina pride v stik le z vlažnim perilom in ustreznim predelkom za mehčalec, ne pa tudi z drugimi površinami.

Notranji deli pralnega stroja so izdelani iz plastike, odporne na visoke temperature in delovanje kemičnih sredstev. Če pride parfum v stik z manj odporno plastiko na površini pralnega stroja ali na drugo površino, je potrebno upoštevati navodila na etiketi izdelka in prizadeto površino takoj sprati z vodo in obrisati s krpo.

Z upoštevanjem teh navodil in pravilnim ravnanjem z izdelkom boste dosegli želene rezultate in preprečili morebitno tveganje poškodb pralnega stroja ali drugih površin.

Kakšno je doziranje Puella parfumov za pranje?

Za popolne rezultate enostavno vlijte 5 ml koncentrata v predal za mehčalec in dodajte 4 kg perila (5 ml ustreza količini polnega dozirnika v naših steklenicah 500 ml in 250 ml ali dvema polnima dozirnikoma v steklenicah 50 ml; pri enkratnih vzorcih uporabite celotno vsebino 5 ml vrečke).

Doziranje lahko prilagodite glede na svoje preference za močnejši ali blažji vonj.

Za podrobna navodila o doziranju in priporočila za uporabo naših izdelkov obiščite našo stran o Doziranju

Ne poznam Puella dišav, katera je najboljša?

Za začetek vam priporočamo, da preizkusite enkratne vzorce vseh dišav, ki jih ponujamo v kompletu 6 kosov.

 

Izbrati lahko med šestimi dišavami za parfum za pranje, ali imate raje sladke, sveže, cvetlične ali sadne tone.

Parfum Double Y vas bo očaral z elegantnim vonjem cveta ylang-ylang.

Frayo bo vaša oblačila odišavil s svežim uniseks vonjem.

Uniseks parfum JaLu vas bo ovil v svež aldehidni vonj.

Z parfumom Queenka bo vaša omara napolnjena s sladkim vonjem cvetlic in poletja.

EmiJa bo tekstil obogatila s sadno-začimbno dišavo.

First Dream vas bo pomiril z toni sivke in vanilije.

 

Po preizkusu vzorcev lahko izberete dišavo, ki vam najbolj ustreza, in nato naročite večje pakete. Več informacij o naših parfumih za pranje najdete TUKAJ.

Kako uporabljati gel za pranje PUELLA?

Glavna naloga univerzalnega pralnega gela PUELLA je učinkovito čiščenje vašega perila, saj gre za koncentrirano in visoko učinkovito čistilno sredstvo, primerno za belo, barvno in temno perilo.

Vaše perilo bo po vsakem pranju sveže in brezhibno. Izdelek ima zelo nežen, nežen in originalen vonj, ki se prenaša na tkanine le z namenom, da jih osveži.

Poleg tega je spretno oblikovan, da popolnoma dopolni naše PUELLA parfume za perilo, zagotavljajoč pralno izkušnjo, ki je tako prijetna kot učinkovita.

Kako pravilno uporabljati parfum za pranje Puella?

Puella parfumi za pranje so nadomestek za mehčalec, zato jih je treba dodajati le v predalček za mehčalec v pralnem stroju.

Za dosego želene intenzivnosti dišave je potrebno upoštevati priporočeno doziranje izdelka.

Za natančne informacije o pravilnem doziranju parfumov za pranje kliknite TUKAJ.

Za uživanje v čudoviti in intenzivni dišavi je potrebno izdelke pravilno shranjevati. Priporočila za pravilno shranjevanje najdete TUKAJ.

Ali je Puella parfum primeran za pralni stroj?

Puella je izdelek za pranje. Vendar se ne sme uporabljati izven predvidenega predala v pralnem stroju (običajno za mehčalec).

Ali se vonj Puella parfumov ohrani tudi po sušenju perila v sušilnem stroju?

Perilo, oprano z našimi izdelki, lahko posušite v sušilnem stroju, pri čemer ne izgubi svojega vonja, niti po sušenju.

Za ohranjanje intenzivnosti vonja priporočamo sušenje perila pri temperaturi do 80°C, s programom sušenja, ki je primeren za specifično vrsto materiala.

Iz česa so narejeni parfumi za pranje?

Naši parfumi za pranje se izkažejo tako, da ne zamašijo vlaken tkanine, kot to počnejo običajni mehčalci, kar ohranja njihovo funkcionalnost.

Poleg tega vsebujejo visok odstotek dišavnih olj, kar zagotavlja intenziven in dolgotrajen vonj.

Za več informacij o sestavinah, ki se uporabljajo v naših izdelkih, priporočamo branje njihovih posameznih opisov.

Natančno sestavo vsakega izdelka in bolj podrobne informacije lahko najdete v njegovem opisu na naši spletni strani.

Za kaj drugega se lahko uporablja Puella?

Izdelki Puella so namenjeni izključno za uporabo v skladu z vrsto izdelka (za pranje, kopel v peni, dišava za dom).

Puella izdelke priporočamo uporabljati le v skladu z navodili na njihovih etiketah, torej za njihov primarni namen.

So izdelki Puella primerni tudi za funkcionalno oblačilo?

Naš nadomestek za mehčalec je edinstven, saj temelji na olju. Ta formula se razlikuje od običajnih mehčalcev in prinaša posebne prednosti za vaša oblačila.

Zahvaljujoč oljni osnovi je doziranje tega mehčalca veliko manjše. Na ta način prihranite material oblačil in hkrati tudi svoj pralni stroj.

Želimo zagotoviti, da je naš nadomestek za mehčalec primerni tudi za funkcionalna oblačila.

V tem primeru priporočamo pranje oblačil v skladu z navodili, navedenimi na oblačilu, in upoštevanje priporočenega nivoja pranja, ki je tam naveden.

Pomembno je tudi, da se držite navodil za uporabo in doziranje izdelka, ki jih najdete tukaj: www.PUELLAvonjave.si/doziranje

Kako shranjevati izdelke Puella?

Hranite izdelke na temnem mestu pri sobni temperaturi in izven dosega otrok. Ne uporabljajte po preteku roka uporabe, navedenega na embalaži.

Po uporabi zaprite steklenico, da preprečite izhlapevanje dišavnega olja. Izdelka ne prenašajte v druge posode.

Koncentrat lahko škodljivo vpliva na neprimerne plastike, ki niso namenjene za tovrstne izdelke, kar lahko povzroči poškodbo izdelka in posode.

Kako pravilno dozirati Puella parfum za pranje, če imam pralni stroj z funkcijo AutoDose - samodejnim doziranjem mehčalca?

Puella parfum za pranje je zelo koncentriran, zato je njegovo doziranje v primerjavi z običajnimi mehčalci večkrat nižje. Zato je potrebno nastaviti avtomatsko doziranje pralnega stroja tako, da je privzeta količina za eno dozo 5 ml na 4 kg perila. Za pravilno prilagoditev tega razmerja, sledite navodilom, ki so navedena v priročniku za uporabo pralnega stroja, ali se obrnite na proizvajalca vašega specifičnega modela pralnega stroja.

Nasvet: Če imate težave pri nastavljanju razmerja za zagotavljanje pravilnega doziranja Puella parfuma, se prepričajte, da je predal za mehčalec prazen in ne vsebuje nobenega drugega mehčalca. Nato v predal nalijte potrebno količino parfuma in dodajte enako količino vode, da ustreza volumnu ene standardne doze v avtomatskem doziranju pralnega stroja (če vaš model pralnega stroja to omogoča).

Pri uporabi tega postopka pralni stroj samodejno dozira le vlivano količino Puella parfuma med vsakim pranjem. Upoštevajte, da je treba to doziranje ponoviti pred vsakim novim pranjem.

12 items total
Back shopping