Kako pravilno dozirati Puella parfum za pranje, če imam pralni stroj z funkcijo AutoDose - samodejnim doziranjem mehčalca?

Puella parfum za pranje je zelo koncentriran, zato je njegovo doziranje v primerjavi z običajnimi mehčalci večkrat nižje. Zato je potrebno nastaviti avtomatsko doziranje pralnega stroja tako, da je privzeta količina za eno dozo 5 ml na 4 kg perila. Za pravilno prilagoditev tega razmerja, sledite navodilom, ki so navedena v priročniku za uporabo pralnega stroja, ali se obrnite na proizvajalca vašega specifičnega modela pralnega stroja.

Nasvet: Če imate težave pri nastavljanju razmerja za zagotavljanje pravilnega doziranja Puella parfuma, se prepričajte, da je predal za mehčalec prazen in ne vsebuje nobenega drugega mehčalca. Nato v predal nalijte potrebno količino parfuma in dodajte enako količino vode, da ustreza volumnu ene standardne doze v avtomatskem doziranju pralnega stroja (če vaš model pralnega stroja to omogoča).

Pri uporabi tega postopka pralni stroj samodejno dozira le vlivano količino Puella parfuma med vsakim pranjem. Upoštevajte, da je treba to doziranje ponoviti pred vsakim novim pranjem.

Back shopping