Drugo

Kakšne dišave ponujate?

Izbirate lahko med šestimi parfumi za pranje, odvisno od tega, ali imate raje sladke, sveže, cvetlične ali sadne tone.

Parfum Double Y vas bo očaral z elegantnim vonjem cvetov ylang-ylanga.

Frayo bo vašim oblačilom dal svežo unisex aromo.

Uniseks parfum JaLu vas bo ovil v svež aldehidni vonj.

Parfum Queenka bo v vašo garderobo vnesel sladek vonj po rožah in poletju.

EmiJa bo tekstil obogatila s sadno-začimbno dišavo.

First Dream vas bo pomiril z odtenki sivke in vanilije.

Če želite preizkusiti naše dišave, vam priporočamo naročilo vzorcev naših parfumov za pranje, ki zajemajo široko paleto dišav iz vseh naših izdelkov.

Ali so izdelki Puella varni za uporabo med nosečnostjo?

Parfumi za pranje Puella so tako kot drugi izdelki varni za uporabo med nosečnostjo in ne vplivajo na plodnost. Naši izdelki so izdelani s poudarkom na kakovosti in so v skladu z najstrožjimi zakoni in predpisi Evropske unije.

Parfum za pranje First Dream je v preteklosti vseboval snov, imenovano Butylphenyl Methylpropional, ki se je v kozmetični industriji Evropske unije uporabljala kot dišavna sestavina v izdelkih za osebno higieno, milih in izdelkih za nego las. Izdelek, ki je takrat vseboval to snov, je vseboval vse potrebne informacije, vključno s sestavo in opozorili, v skladu z veljavno zakonodajo.

Uporaba te snovi je bila omejena in prepovedana s 1. marcem 2022. Snov je bila razvrščena kot neustrezna zaradi suma možnih negativnih učinkov na človeški reproduktivni sistem. Posledično smo to snov odstranili iz sestave parfuma za pranje First Dream.

Na podlagi prepovedi prodaje izdelkov, ki vsebujejo to snov, smo zadevne izdelke s 1. marcem 2022 umaknili iz prodaje in ustavili njihovo proizvodnjo.

Ali so parfumi Puella škodljivi za zdravje ljudi?

Naši izdelki so zasnovani tako, da ustrezajo tudi ljudem, ki trpijo za alergijami in ekcemi. Puella je svoje parfume za pranje podvrgla dermatološkemu testiranju, ki je običajno določeno za kozmetične izdelke. Do danes nismo prejeli zdravniških izvidov, ki bi potrjevali alergijske reakcije zaradi uporabe naših izdelkov.

Ob pravilni uporabi in v predpisanih odmerkih so naši izdelki varni za kožo in zdravje ljudi.

Izdelki Puella so bili tudi dermatološko testirani. Za več informacij o izvajalcu testa in rezultatih testiranja si oglejte TUKAJ.

Kdo je proizvajalec izdelkov Puella?

Proizvajalec naših izdelkov je češki laboratorij Mandario Company s.r.o., s sedežem v Pragi.

Ali je mogoče izdelke Puella kupiti v trgovinski verigi DM?

Izdelke Puella lahko kupite izključno v naši spletni trgovini na naslovu puellavonjave.si! Lahko naročite vzorčni komplet izdelkov ali pa izbirate med našimi najljubšimi izdelki.

Kako vas lahko kontaktiram?

Lahko nas kontaktirate preko elektronske pošte na support@PUELLAvonjave.si in preko naših družbenih omrežij Facebook in Instagram.

Ponujate tudi dejavnosti in nagradne igre za stranke?

Spremljajte naša družbena omrežja za aktivnosti in nagradne igre.

Kje lahko kupim Puella izdelke?

Naše izdelke lahko kupite v naši spletni trgovini www.PUELLAvonjave.si

To je zato, ker nam zelo veliko pomeni kakovost naših izdelkov in želimo ohraniti neposreden odnos s svojimi strankami ter jim zagotoviti najboljše možno nakupovalno izkušnjo.

Z ustvarjanjem lastne spletne trgovine smo sposobni komunicirati neposredno z vami, odgovarjati na vaša vprašanja in vam zagotoviti individualen ter prilagojen pristop.

Verjamemo, da lahko na ta način izpolnimo vaša pričakovanja in zagotovimo vaše največje zadovoljstvo.

Kaj pomeni cruelty-free in vegan?

To pomeni, da naši izdelki ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in niso bili testirani na živalih.

Po potrebi lahko na zahtevo zagotovimo proizvajalčevo izjavo, ki potrjuje, da sestavine in proizvodni postopki ne vključujejo nobenih sestavin živalskega izvora ali testiranja na živalih.

Ali je PUELLA primerna za alergike, otroke, dojenčke in živali?

Puella izdelke uporabljajo tudi ljudje, ki trpijo za alergijami in ekcemi, ter so priljubljen izbor za družine z otroki in novorojenčki. Izdelki so tudi dermatološko testirani. Dermatološki test parfumov za pranje Puella za PUELLAvone, s.r.o., je izvedlo podjetje CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s.r.o., 27. septembra 2023. Za več informacij, vključno s testnimi rezultati, se obrnite na opis vsakega parfuma za pranje.

Odmerke izdelkov lahko prilagodite svojim potrebam. Če je vonj premočan, priporočamo zmanjšanje odmerka za polovico.

Izdelki so primerni tudi za pranje tekstilij, namenjenih živalim. Vendar pa imajo živali, za razliko od ljudi, veliko bolj občutljiv voh, zato v tem primeru priporočamo zmanjšanje odmerka za polovico.

Za preizkus naše alternative mehčalca tkanin lahko naročite Puella poskusni set TUKAJ.

So izdelki Puella prijazni do okolja?

Pri PUELLI odgovorno pristopamo k varovanju okolja. Naši vonji za perilo ne vsebujejo težkih kovin, onesnažujočih ostankov, dioksana, SVHC (snovi, ki vzbujajo skrb), parabenov, snovi s trajnimi, biokumulativnimi in toksičnimi lastnostmi (PBT) in vPvB snovi, mikroplastike in nanomaterialov.

Parfum se v pralnem stroju neposredno nanaša na oblačila in ne gre v odpadno vodo.

Če se boste držali priporočenega odmerka in rabe naših izdelkov, so primerni tudi za čistilne naprave za odpadno vodo.

Informacije o novih izdelkih

Spremljajte naša družbena omrežja in boste prvi, ki boste izvedeli :)

Ali so izdelki Puella dermatološko testirani?

Podjetje PUELLA je svoje parfume za pranje podvrglo dermatološkim testiranjem, ki so standardno rezervirana za kozmetične izdelke.

Dermatološko testiranje Puella parfumov za pranje za podjetje PUELLAvone, d.o.o., je bilo izvedeno s strani podjetja CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, d.o.o., dne 27. septembra 2023. Za več informacij (vključno z rezultati testiranja) se obrnite na opis parfumov za pranje.

Pomembno je poudariti, da je uporaba parfumov za pranje enaka kot uporaba običajnih mehčalcev in se razlikuje od tradicionalne uporabe kozmetičnih izdelkov neposredno na koži.

Ob pravilni uporabi in pravilnem ravnanju so ti izdelki varni za kožo in primerni za namenjeno uporabo.

13 items total
Back shopping