Ali so izdelki Puella varni za uporabo med nosečnostjo?

Parfumi za pranje Puella so tako kot drugi izdelki varni za uporabo med nosečnostjo in ne vplivajo na plodnost. Naši izdelki so izdelani s poudarkom na kakovosti in so v skladu z najstrožjimi zakoni in predpisi Evropske unije.

Parfum za pranje First Dream je v preteklosti vseboval snov, imenovano Butylphenyl Methylpropional, ki se je v kozmetični industriji Evropske unije uporabljala kot dišavna sestavina v izdelkih za osebno higieno, milih in izdelkih za nego las. Izdelek, ki je takrat vseboval to snov, je vseboval vse potrebne informacije, vključno s sestavo in opozorili, v skladu z veljavno zakonodajo.

Uporaba te snovi je bila omejena in prepovedana s 1. marcem 2022. Snov je bila razvrščena kot neustrezna zaradi suma možnih negativnih učinkov na človeški reproduktivni sistem. Posledično smo to snov odstranili iz sestave parfuma za pranje First Dream.

Na podlagi prepovedi prodaje izdelkov, ki vsebujejo to snov, smo zadevne izdelke s 1. marcem 2022 umaknili iz prodaje in ustavili njihovo proizvodnjo.

Back shopping