Dozirna črpalka za parfum za pranje

Dozirna črpalka za enostavno, natančno in brezkontaktno doziranje parfumov za pranje Puella.

 

Kupite to preprosto in praktično dozirno črpalko za udobno, natančno in brezkontaktno doziranje naših parfumov za perilo. Uporablja se lahko za steklenice s prostornino 250 in 500 ml. Ima privlačen dizajn in v kombinaciji s steklenico Puella postane dekorativni element v vaši kopalnici. Izdelana iz plastike, jo je mogoče ponovno uporabiti in omogoča natančno in nežno doziranje naših parfumov za pranje perila neposredno v predal za mehčalec.

Na zalogi
0,59 €
Category: Vsi izdelki
Dozirna črpalka za parfum za pranje
New

Navodila za uporabo:

Odvijte pokrovček parfuma za pranje, previdno odstranite originalni zamašek in privijte dozirno črpalko. Če ste kupili dozirno črpalko za steklenico s 250 ml, skrajšajte cev na želeno dolžino, preden jo vstavite v steklenico. Za odklepanje črpalke zavrtite zgornji del v smeri prikazane puščice (levo). Pritisnite črpalko večkrat, da dozirate želeno količino parfuma.

 

Doza na pritisnitev je približno 1,5 ml.

 

Upoštjevamo pošteno sestavo in kakovost naših izdelkov
Ne vsebuje
težkih kovin
Vegan
in cruelty free
Brez nano delcev
in mikroplastike
Brez parabenov

Parfumi za perilo ne vsebujejo: težkih kovin, ostankov onesnaženja, natrijevega klorida, dioksana, snovi s posebno skrbjo (SVHC), parabenov, snovi s trajnimi, bioakumulativnimi in strupenimi lastnostmi (PBT) ter vPvB snovi, mikroplastike ali nano delcev.

Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bil testiran na živalih.

Imate kakšna vprašanja?

 

Z veseljem vam bomo nanje odgovorili

Odgovori
Izoblikovano za Vaš dom

 

Naši parfemi za perilo izstopajo s svojo sposobnostjo izboljšanja vaše izkušnje pranja perila. Za razliko od običajnih mehčalcev, Puella ne zamaši vašega pralnega stroja in ne poškoduje vlaken perila, s čimer ohranja funkcionalnost vašega perila. Poleg tega vsebuje njihova sestava visok delež dišečih olj, kar zagotavlja intenziven in dolgotrajen vonj.

Nasveti za uporabo in odmerjanje

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:
Back shopping