Dišeče perilo: Kako doseči prijeten vonj s parfumom za pranje

Vsi prepoznamo nedvoumen vonj sveže opranega perila. Kaj pa, če bi to izkušnjo še dodatno izboljšali? V tem članku bomo raziskali, zakaj bi se odločili za naš parfum za pranje, na katera vlakna ga uporabiti in kako lahko vašemu perilu podari božanski vonj.

 

pranje oblačil v pralnem stroju

Zakaj bi se odločili za Puella parfum za pranje?

Z našim parfumom za pranje lahko običajno pranje spremenite v čutno doživetje. Formula teh parfumov je bogata z dišečimi olji, ki zagotavljajo dolgotrajen vonj na perilu.

Puella parfumi so oblikovani, da so nežni do kože, zato so idealni tudi za ljudi z občutljivo kožo. Ni tveganja za draženje ali alergijsko reakcijo.

 

Naši parfumi za perilo so brez:

  • težkih kovin,
  • ostankov onesnaženja,
  • dioksana,
  • SVHC,
  • parabenov,
  • PBT/vPvB snovi,
  • mikroplastike,
  • nano delcev.

 

Izdelki Puella ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in niso bili nikoli testirani na živalih.

 

Za katere tipe tkanin je primeren parfum za pranje?

Na trgu je danes veliko izdelkov za pranje perila, vendar vsi ne morejo poskrbeti za širok spekter tkanin s tako nežnostjo in učinkovitostjo. Puella parfum za pranje je nežen in primeren za različne vrste tkanin.

 

Naj bo to svila, bombaž ali poliester, Puella parfumi jim podarijo vrhunski vonj brez poškodovanja same tkanine.

 

Kako pravilno dozirati parfum za pranje?

Če si želite oblačil z prijetnim vonjem, ki traja dlje kot pri običajnih mehčalcih, začnite s pravilnim doziranjem.

 

Tukaj so podrobna navodila:

  1. Vlijte 5 ml koncentrata v predal za mehčalec.
  2. V pralni stroj dajte do 4 kg perila.
  3. Izberite ustrezni program pranja in temperaturo glede na navodila na etiketi oblačila.

 

Kakšne velikosti parfuma za pranje so na voljo?

  • Enkratne vzorce v velikosti 5 ml

Uporaba enkratnih vzorcev je preprosta. Vlijte celotno vsebino embalaže v predal za mehčalec in vložite do 4 kg perila v pralni stroj.

 

  • 50 ml steklenička

Če imate stekleničko velikosti 50 ml, imejte v mislih, da ima manjše pokrovčke. En pokrovček vsebuje 2,5 ml, kar pomeni, da boste za priporočen odmerek potrebovali dva polna pokrovčka.

 

  • 250 ml in 500 ml steklenički

Obe steklenički imata pokrovčke s 5 ml, zato morate le vlijete en poln pokrovček v predal za mehčalec.

 

Kako doseči bolj intenziven ali nežen vonj?

Priporočeno doziranje je 5 ml koncentrata na vsakih 4 kg perila. Vendar se počutite svobodni prilagoditi količino in uporabite manj koncentrata za blažji vonj ali več koncentrata za močnejši učinek.

 

NASVET: Ne pozabite na redno vzdrževanje pralnega stroja

Prah, umazanija in vodni kamen lahko vplivajo na kakovost pranja, kot tudi na rezultat vonja vašega perila. Da bi omogočili, da parfum za pranje Puella zasije v vsej svoji lepoti, je izjemno pomembno poskrbeti, da je vaš pralni stroj čist in deluje pravilno.

 

Priporočila glede intervalov in metod čiščenja se razlikujejo glede na znamko in model vašega pralnega stroja. Pri čiščenju pralnega stroja natančno upoštevajte navodila v uporabniškem priročniku.

 

Redno čiščenje bobna, tesnila vrat, filtra in predala za mehčalec zagotavlja, da bo vaše perilo vedno čisto in vonj vašega perila bo trajal dlje. Poleg tega skrb za vaš pralni stroj podaljšuje njegovo celotno življenjsko dobo.

 

Vaša poteza: Kaj pravite na premium parfume za perilo od Puella? 

V Puelli se osredotočamo na to, da vam prinesemo najboljše - za vas, vaše perilo in naš planet. Spremenite svoje pranje perila v navdušujoče doživetje in pustite, da vaša oblačila dišijo točno tako, kot si želite, zahvaljujoč parfumom Puella.

Back shopping